- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Точно в това се крие истинския интелект и същото го е казал не само Тесла, но и Айнщайн. Че интелекта се крие в адаптацията и въображението. Но като цяло, си много прав! Малко хора са айнщайн, пък и има глупави хора, които са добри по душа и са културни, нямам против тях нищо, точно обратното!
В себе си и в медицината. Вярвам също, че хората имат души и след смъртта ни, те обикалят насам-натам покрай приближените до сърцето ни. И когато видим, че хората ни са добре, преодолели мъката и успешни по един или друг начин, намират някакъв покой някъде из небитието. Вярвам, че всеки вътре в себе си е добър човек и душевните рани, които не са заздравели, ни правят лоши. Хората са толкова зли, колкото са наранени.
Всъщност Мементо "Мори", говориш празни приказки. Научно доказано е, че духа може да се прероди. Не се губи. Както в природата нищо не се губи, а се възобновява. И е доказано, че почти е сигурно, че ако в сегашния си живот живееш недостойно ще се преродиш в неприятно тяло в следващия. Примерно ако изневериш може следващия живот да се преродиш в 110 килограмова негърка със спин, която живее на 10 метра от блато гъмжащо с 6 метрови крокодили.
Ясно ми е това. Тук в БГ няма подобен закон, но в Сащ има. Там не съществува такова понятие ксто ефебофилия. Там дори чата е педофилия. А тук мога да я закарам на романтична вечеря на 18 защото знаем какво следва след това. И то какво по скромно от вечеря, тя няма да яде ордьоври или ризото с трюфели.
Аз имам опит с момичета които "не са сами", и за нечие нещастие (или шастие) съм от хората, които смятат че по характер всяка жена обича разнообразие и забавление, точно като мен, не обичат да ги държат в клетка, и рано или късно, след съвсем леко побутване, са готови да свалят гащичките си за нов кур (по голям), буквално и преносно.
Медицината е точно това - несигурна и недоразвита. Но в това е магията - че опитваш по някакъв начин да помагнеш на някого да оживее. Подпомагаш заздравяването на външните му рани, накак си. Съответно, нали, психологията помага на душевните рани да се излекуват в общия случай, НО тя не е темата, която чепкаме точно сега.
Та, това ме кара да вярвам в медицината - опита. Преподавателите ми по патология казват, че са станали съдебни лекари, защото вярват, че по този начин помагат на душите да намерят своя покой. И това е повече от чудесно! Намерили са начин да се чувстват добре, отивайки на работа всяка сутрин и в това е магията.