.
Отговор в тема
Страница 273 от 349 ПървиПърви ... 173223263269270271272273274275276277283323 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 801 до 6 825 от общо 8725
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Докажи!
    какво точно да ти докажа?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз мога. Ама нямаааааааа. *плези се*
    От целия форон, май само аз имам дивергент във фъкбукааа. :ппппппппппппппппппп Пръснете сееее!!!
    Нали знаеш, че ти си много по-красива от Indistinct?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    какво точно да ти докажа?
    Че не ръкоблудствуваш на снимки.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Че не ръкоблудствуваш на снимки.
    ти докажи първо и след теб съм аз

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Нали знаеш, че ти си много по-красива от Indistinct?
    Хич ме не бърка кой е по-красив, соло. :дд Аз имам фъкбукито на момичето, а вие го няматеееее. Това е важнотоооо. *плез*

Голям фен Аватара на MalePan7her
    В хор пее.

Ти говориш за Ivaaaa. Oбъркал си се.
    Не е трътка, невежа! Много е хубава даже.
    Сега не ме карай да търся, няколко дни назад го написа!!! За Ива знам отпреди, тя все за тъпия си биатлон говори, там ясно. А тя реално не става от телевизора и затова е плондер, но това е друга тема.

Дай да я видя да кажа дали съм впечатлен или не! Понеже от Ториното не съм особено впечатлен. Прилича на херо, което влачи из парка и храни бездомните мъстии.

Хич ме не бърка кой е по-красив, соло. :дд Аз имам фъкбукито на момичето, а вие го няматеееее. Това е важнотоооо. *плез*
    Знаеш ли колко по-красиви от нея има? Какво като имаш facebook-a на една Госпожица Обикновена? Какво се случва, tori?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Сега не ме карай да търся, няколко дни назад го написа!!! За Ива знам отпреди, тя все за тъпия си биатлон говори, там ясно. А тя реално не става от телевизора и затова е плондер, но това е друга тема.

Дай да я видя да кажа дали съм впечатлен или не! Понеже от Ториното не съм особено впечатлен. Прилича на херо, което влачи из парка и храни бездомните мъстии.
    Е, не знам. Може и да те е излъгала.

Не може. Ще се разсърди.
    Според мен е по-хубава от tori.

Според мен е по-хубава от tori.
    Ахахахаха.

И като се разсърди какво, да не и държим сметка, тя да не е принцеса Калииси майката на дракони???

Явно си е дала фейсбука на момиче понеже иска да пробва вкуса на путка. Аз така го разбирам, какво да се пръскам от яд.

И като се разсърди какво, да не и държим сметка, тя да не е принцеса Калииси майката на дракони???

Явно си е дала фейсбука на момиче понеже иска да пробва вкуса на путка. Аз така го разбирам, какво да се пръскам от яд.
    Друга е причината.

Може да се прави на недостъпна за да изглежда по мистериозна, и накрая да си отвори краката за избраният, който примерно ще съм аз, обаче тя както не е сложила снимка, явно е дебела, тя дори да си отвори краката, аз ще я преотстъпя веднага.

Може да се прави на недостъпна за да изглежда по мистериозна, и накрая да си отвори краката за избраният, който примерно ще съм аз, обаче тя както не е сложила снимка, явно е дебела, тя дори да си отвори краката, аз ще я преотстъпя веднага.
    Друга е причината.

Тя има комплекси...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма да си ти. Аз ще съм.

Няма да си ти. Аз ще съм.
    Кой тогава ще оправи dreamwalker?

anonymous990763
    Guest
    Няма.
    Защо ме издаваш? Сега как ще разкарвам крийпърите?

Аз мога да ги оправя и двете стига да не са дебели и да са тийнеджарки, после ще ги преотстъпя на другите.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Omg, vijdam che ste pisali nqkvi prostotii za skite. Iskam samo da kaja, che tqlo pochti ne se pravi ot ski t.e. v bylgariq ima nqkvi usloviq poveche za spuskaniq ala-bala i to kolko vreme godishno tva trae? Telata na klasicheskite zimni sportove se pravqt v zala, izdryjlivostta na visokoplaninski lageri. I ne sym debela, bojeeee.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Omg, vijdam che ste pisali nqkvi prostotii za skite. Iskam samo da kaja, che tqlo pochti ne se pravi ot ski t.e. v bylgariq ima nqkvi usloviq poveche za spuskaniq ala-bala i to kolko vreme godishno tva trae? Telata na klasicheskite zimni sportove se pravqt v zala, izdryjlivostta na visokoplaninski lageri. I ne sym debela, bojeeee.
    Добре, няма значение дали се прави тяло от ски или от фитнес, важното е, че се налага да държиш кондиция понеже спортът е изморителен, карал съм ски, за мен е тъпотия, Шумахер още не се оправи, като зеленчук е ! Това е друга тема вече.

На бог не се моли няма да ти помогне, ако постнеш снимка това по може да ти помогне. Чувствай се задължена да ми покажеш как изглеждаш.

Мега фен Аватара на tori
    храни бездомните мъстии
    Да нахраниш нещо живо съвсем не ми се струва лошо.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Знаеш ли колко по-красиви от нея има? Какво като имаш facebook-a на една Госпожица Обикновена? Какво се случва, tori?
    Хахах, ми имам си я, да. И всъщност далеч не е грозна или нещо такова. На мен си ми харесва от гледната точка на женско. Смисъл хубаво момиче е, ще ми е интересно да видя как ще изглежда на бала си. :дд

Хахах, ми имам си я, да. И всъщност далеч не е грозна или нещо такова. На мен си ми харесва от гледната точка на женско. Смисъл хубаво момиче е, ще ми е интересно да видя как ще изглежда на бала си. :дд
    Мислех си, че говорим за Indistinct...

Да, divergent е красива!

Добре, явно само аз не съм я виждал ! А това е най важното, другото не е от значение !

Поснете и една снимка и аз ще си постна една моя.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Добре, няма значение дали се прави тяло от ски или от фитнес, важното е, че се налага да държиш кондиция понеже спортът е изморителен, карал съм ски, за мен е тъпотия, Шумахер още не се оправи, като зеленчук е ! Това е друга тема вече.

На бог не се моли няма да ти помогне, ако постнеш снимка това по може да ти помогне. Чувствай се задължена да ми покажеш как изглеждаш.
    Mojesh li da se argumentirash zashto e typotiq i s kakvo vseki drug sport e poveche. Biatlonyt naprimer uchi na mnogo cenni kachestva. Nqma smisyl da izbroqvam. Da, izmoritelno e da karash i samo chovek, koito ne e probval go podcenqva. A kakvo da kaja za skokovete... tam povecheto sa si profesionalni letci.

Ако искаш отиди в Африка да нахраниш някой нилски 6 метров Крокодил ? Също друго "живо нещо" е някоя отровна змия, може да отидеш и да погалиш някоя качулата Кобра. Тук в БГ нали има терариуми, отвори терариума на някоя кобра и я погали по главичката

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Mojesh li da se argumentirash zashto e typotiq i s kakvo vseki drug sport e poveche. Biatlonyt naprimer uchi na mnogo cenni kachestva. Nqma smisyl da izbroqvam. Da, izmoritelno e da karash i samo chovek, koito ne e probval go podcenqva. A kakvo da kaja za skokovete... tam povecheto sa si profesionalni letci.
    Заради Формула 1 автомобилите пригодени за консумерския пазар се развиват, най-новите технологии и мотори идват точно от Формулата. Енцо Ферари е основал Ферари с цел да се конкурира на Формула 1 и негова цел № 1 е била да развива модерните технологии на вътрешното горене.

При бокса, каратето, джу джитсуто там се учиш на ръкопашен бой как да пребиеш някой когато нямаш оръжие под ръка !

При компютърните спортове се развиват компютърните технологии и пускат все по нови комп. компоненти за да са по бързи и съвършени компютрите !

Заради бягането , спринта и т.н. се развиват обувките, затова сега носите такива модерни кецки с невероятно стелки, найкченца и адидасченца !

Също обувките и изцяло дрехите се развиват заради футбола ! Бързо съхнещите материи Клима куул, Драй фит и прочее компрешан дрехи са заради футбола !

Шахът развива логичното мислене и търпение !

Какво развиват ските , да караш между дървета ли? Ако ти се кара между дърво, имам едно голямо дърво между два клона, можеш да пробваш върху мен техниката си !
    Последно редактирано от MalePan7her : 05-03-2016 на 17:23

anonymous990763
    Guest
    Какво развиват ските , да караш между дървета ли? Ако ти се кара между дърво, имам едно голямо дърво между два клона, можеш да пробваш върху мен техниката си !
    Издържливост, точност, правилно разпределяне на сили, постоянство..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си