- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Аз може би говоря от моята гледна точка, понеже не приемам изневяра и след това продължаване на нещата ! След изневярата обикновено е нормално да последва юмрук в носа !
Тя рабалка ако види богаташ, ще се опита да го окове и да го обвърже, защото нея няма кой да я вземе, това имах напредвид !
Като няма кво да отговорите виликите форомни герои се правите на интереснни.Научил за една история и повтаря кат латерна арабела та арабела.И тва дето е станало там не е било в хотела аре да ти кажа штото явно си толко малоумен че да ен запоомниш кво са ти говороли.ама тва ви е черта на комплексарите като наебете някоя и после да се фалите насам натам кви сте вилики и да ни унижавате.Ама знаиш кво не ми дреме за теб кви ги дрънкаш штото си поредния форомен олигофрен без социален живот.
Може да сам я сложила можи да сам прасе аама не се срамувам от ваншноста си както ти от твоята да си слагаш снимка на някакав футболен палячо и да те е срам да си сложиш снимки в темата за снимки ам само да пишиш безмислени коментари за това кои какав бил.Явно ти си по голямо прасе или нерез направо злетак такав
Добре, да речем, че не се срамуваш от външността си. Не те ли е поне срам от правописа ти??? Ти пишеш като циганка ве!!!
Манги!!!
Виждам и колко разбираш от мъжки спортове. Значи виж как стоят нещата. Ето как ти можеш да впечатлиш един мъж:
- Неграмотна простачка си, нито можеш да се изразяваш, нито можеш да пишеш, нито зачиташ пунктуация
- Вулгарна свиня
- Грозна в лице
- Тлъсти крака
- Нисък ръст и голямо тегло = буре/буца
- Никакъв вкус за обличане
- Селска физиономия и визия
- Дебелана
- Никакъв интерес от мъже към теб
- Липса на информация относно мъжките спортове, което значи, че дори един мъж не можеш да успиш и да задържиш по дълго време при теб. За да кажеш, че РОНАЛДО бил футболен палячо, ти трябва да си най простата свиня на света.
Още да изброявам ли?
Моите коментари ще са много по смислени от тези на целия ти град, а с парите ми мога да те купя за 50 години занапред ! Затова си избърши устичката и иди си поплачи малко ! Балък
![]()
Само това ли можа да измислиш палячо
Явно си толкоз уграничен че освен с обиди с друго не можеш да говориш.Пак и явно си геи или би штом си падаш по роналдо.И с тва самочувствие без покритие си като някои лапе от прогимназията което си мечтае за нешто но не можи да го постигне![]()
уграничен съм да![]()
Мечтая си за много нештa
Опитвам се, обаче не знам аз дали ще можи да го постигна...
такав съм си
Селянка простааааа хахахахаххахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това всичко което ти казвам ще ти се отразиТова ми е напълно ясно. Не си първото момиче, което ще разплача. Няма да си и последното.
Когато те отрежат или не ти провърви в любовта, ще се сетиш за точно моите думи. Ще изплуват като мъртво тяло в морето.Такъв съм си, голяма гад съм
Еби си маиката сега, тръгла
![]()
![]()
Ако се видиш отстрани колко си жалак сашто като оня дето качи клипа с мен в кофата и кво пука ли ми.Смешко си като повето момчета.Ходи лапай на любимице ти роналдо и му лижи газа.Ама като гледам маи на теб ти е отразява моето писане штото не преставаш да се чудиш как да се направиш на инетересен.Само че ти донякога ште си спомниш моите думи палячо![]()
![]()
В момента имам голяма аудиенция, много хора са ме добавили в приятел за да гледат сеира на мненията ми.
Аз по професия също съм ентартейнер, частично всъщност! Обичам това да го правя за хоби и като професия! Част от работата ми е да се занимавам с клоуни като теб, или пък да намирам интересен момент и да го запечатам.
Така, за да върви разговора и да има развръзка ще ти отговоря на селския пост.
Нито съм бил жалък като малък, нито сега. Личността ми винаги е била свързана с лидерски качества, горд характер, физическа сила и психическа устойчивост.
Би трябвало да ти пука защото всички ти се смеят каква си кухарка! Трябвало е да си мълчиш, за да не ти качват клипа!
Аз на Роналдо е по вероятно да оближа кура отколкото да правя секс с теб. Ти толкова си противна и тлъста мазньога! И начинът ти на изказване ме отблъсква, при тебе нежност няма, теб те чака живот със селско говедо със голф 2-ка и да живееш на село да брулиш крушите! Докато аз ще си гледам кефа![]()
Аз няма КАК ДА НЕ СЕ ПРАВЯ НА ИНТЕРЕСЕН, защото иначе няма да има интерес към постовете ми и аудиенцията ми ще спре да ми чете постовете с интерес, което ми сваля рейтинга.
И кои думи ще си спомня един ден, че съм "уграничен" ли??![]()
Почна и да си измисляш ама кога сам ти казала кав си бил като малак.Явно от там ти е комплекса за жажда завнимание штом постоянно говориш кав си бил като малак.Ама не ме ебе тая работа.Ходи лапаий на роналдно пак може в порше да повози ама да не попаднеш само на някои педал да те вози и лапаш в голф 2 за изгорели фасове.![]()
![]()
A тия дето са те добавили в приятели сам го каза да ти гледат сеира на мненията как се излагаш да не мислиш че за нешто друго.Смешко![]()
![]()
Ютуб каналите с 8 милиона съба по твоята логика и те жадуват за внимание. Точно така! И те жадуват за внимание като мен! Но в това няма нищо лошо. Време е да смениш нокията си от 2002ра и да влезеш в 21-век, прасьее.
Ти Порш никога няма да видиш наживо, камо ли да се качиш в такъв. Не в този, не в следващия, не и в по следващия живот, прасьее.
Ако се излагах, щях да го осъзная на момента, защото съм високоинтелигентен и професията ми е интелектуална, щях да се засрамя, да се изчервя и щях да спра да пиша. Обаче до този момент, никой не се е намерил да ми затвори устата. Още повече, че аз съм любимец и пример за подражание на много хора. А ти какво си? Банка за втасала сперма и селски чалга идол?
Ти каза че напускаш темата ама не го правиш.Апоследното ти е мнение е някакво написано под ваздействието на гняв че не ти стана номера с историята за арабела както мина пред pinkpan7ter.И ся ште те оставям да си пишиш на спокйствие тук и да си мислиш колко си варвежен докато ония искали те ти приятелство ти се смеят зад гарба а иначе ти викат колко си велик.Айде смешко и вземи малко излез от тоя фором на ван е сланчево.А да забравих срамуваш се от вида си и си такав базльо че те е страх и от сянка ти.
За пинкпантер работата цялата е такава, че аз лично съм... Няма значение !Ще оставим за друг път!