- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
^^^ ем... аз съм имала също периоди в които съм пушила доста малко... ама след това съм забелязвала че пак почвам и си наваксвам, тъй че май и аз е най-добре да ги спирам като цяло
няма да е лесна задача май при положение че вкъщи всички пушат като комини, ама...![]()
пушенето е по лошо от яденето на месо![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
И пак шитаво време, поне сутринта ме събуди най-прекрасното нещо на света :р В добро настроение съм, но това ще се промени след малко с оглед на факта, че отивам на работа![]()
Липсва ми...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"А може би, може би е повече..."
Ще ми се да поговоря с някого, ама 1)такива неща избягвам да споделям с тях; 2)той е неподходящ в случая, така че ми остава документ в Word.![]()
Нямам думи, с които да опиша колко много значи това за мен. Щях да му се метна на врата, ако ми го беше казал на живо и да не го пускам доста, доста дълго. Дори малко съжалявам, че пришпорих така събитията, иска ми се да бяхме водили този разговор очи в очи, а и той го искаше...На седмото небе съм. Новината плюс това, че го видях, плюс това, че онова чувство вече го няма. Той е виновен за всичко. СБК <3![]()
Т'ва да не ти изискват достъп до засекретена информация ниво СЕКРЕТНО (най-високото) в момента ми разучават и майчиното мляко... а камарата документи нужна да събера не мисля, че ще ми стигне и 1 месец да ги събера.. ебати бумащината.. Поне, че си ходим на работа да ми е готино.. ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Настроението ми е няк'во такова.. ;д
Dr. Gregory House
И да, плясках.
Dr. Gregory House
;[
Баси, тъжна съм! Изкарах си награда от аверче, а дори не знам ква, щот оня сигурно е пиян на гъс.ИСКАМ СИ НАГРАДАТА!
Ако мислиш да убиваш някого, първо помисли за чувствата на децата му![]()
Сбирката на випуска ни все повече приближава...
Още малко повечко от две седмици.
А аз все повече се замислям,че съученичката наистина си заслужава поне бонбоните Mercy, на каквато и цена да са те.
Дали съм я сънувал толкова често преди,защото в бъдеще е щяла да изиграе ключова роля в живота ми? Дали успя да ме изтегли дори и без да иска от дупката,в която бях попаднал в последните 10 години чрез обаждането за тази работа? Не знам.Това ще се разбере едва към средата на Септември...
Фактите обаче за момента говорят следното...
Социализация. Искам или не трябва да ходя до центъра,налага ми се,има я и причината да го правя....всекидневно.Парите. ..не са кой знае колко,но са повече от тези преди...демек никакви.Работата не е особено престижна,но все пак я има и...все пак покрай нея се запознах с толкова много нови хора с колкото вероятно не съм се запознал не последната една година,а може би дори две накуп и то наживо. И продължавам да се запознавам с нови и нови с всеки изминал ден. Не само цигани,а и българи.Надявам се да започна да се запознавам и с българКИ разбира се на около моята възраст.Чувствам се и по-добре,когато ми идват нови постъпления и знам,че не е нужно да дрънча нашите въпреки,че засега все още съм яко пестелив.Все пак и цяла заплата не съм получил още.А Септември,да Септември....ключов месец ще е за мен.Или ще се върна пак в дупката,от която поизпълзях за този около един месец или това ще е един своеобразен трамплин за моята така чакана от мен пък и не само като че ли...реализация.Факт е че след тези месеци обаче ще има поне една промяна. Запознаствата ми с множество хора и общуването с тях. И да...спомените никой ама никой няма как да успее да ми ги отнеме....А да,замалко да забравя и също отбелязването,че циганите и те са хора като нас българите.Има и добри,има и лоши.И както разни българи обичат да хранят циганите,така има и разни цигани дето обичат да хранят българите. Преди тази работа имах някакъв страх от циганите пък и ме беше малко срам мои познати и приятели да ме виждат с такива,но все повече сякаш ми става все едно. И да,налага ми се на моменти толкова много да пресичам улиците в града ни,че сякаш да не казвам голяма дума,но имам усещането,че и този ми страх с времето все повече замира. А кучетата...е,сякаш вече избягвам само по-едричките и глутниците....
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-26-2016 на 16:52
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
;[