.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Hybrid View

И двете връзки си имат предимства. Аз до сега съм имала винаги сериозни връзки и малко или много се изморих(не е точната дума, но се надявам да бъда разбрана). В момента предпочитам да съм сама и евентуално да си намеря секс партньор.. Естествено не говоря за безразборен секс с всеки навит..
    Лично аз предпочитам сериозните връзки, но и несериозните също могат да бъдат хубави и не те прави лош човек О.о

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    И двете връзки си имат предимства. Аз до сега съм имала винаги сериозни връзки и малко или много се изморих(не е точната дума, но се надявам да бъда разбрана). В момента предпочитам да съм сама и евентуално да си намеря секс партньор.. Естествено не говоря за безразборен секс с всеки навит..
    Лично аз предпочитам сериозните връзки, но и несериозните също могат да бъдат хубави и не те прави лош човек О.о
    Е поне някой да мисли, като мен!
    То, че и аз не говоря за безразборен секс, защото това вече си има друго име, а аз говоря за неангажираща връзка демек с един човек но нямате никакви сериозни намерения само секс партньор може и да си говорите или споделяте нещо, ама без по-сложни отношения! Няма ревност и драми и т.н. в повечето случаи има само страст между двамата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си