Казала съм,че не уважава себе ти и подчертавам: това е МОЕ мнение,защото не изгражда нещо,което да се запази с времено,а по скоро се занимава с нещо временно.Не ужавава партньорите си,защото в една неангажираща връзка можеш да потърсиш и друг партньот,защото си по свободен и един вид правиш това,което ти намериш за добре и не се съобразяваш с човека,с когото си в тази неангажираща връзка.
Но не мога да кажа,че всички хора,които имат несериозни връзки са такива просто,защото не познавам цялото земно кълбо,но от хората,които познавам с този тип връзки съм останала с такова впечатление. Не смея да твърдя,че ти си човек,който не уважава себе си,може пък просто да обичаш и цениш свободата си повече от сериозните любовни отношения м/ду хората,в което няма лошо просто не е моето нещо.Също така не казвам,че трябва в едни такива отношения партньоирите да са груби или да правят само секс без чувства или да не се гушкат,но не мисля че някога между такива партьори би се зародила истинска обич,защото за мен това е нещо временно и е основано по скоро на желание,интинкт,хормони или просто от чиста самота,самота която искате да притъпите,но не можете да се откажете от свободата си.
П.П. Много умно обиди моята интелигентност,но аз просто изказих откровенното си мнение,така че недей и ти да съдиш моя интелект