- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
самото отношение и желание да нараниш, това обижда
дота,не бях правила спринтове досега, само кросове, техниката е по-различна и още не я умея,да
много жени много нещо
га бех млад нямаше толкова
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ох, ох, ох...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
На асфалт баш най-кофти се натоварват ставите. А това с фините пясъци не знам къде си го видял. В София не знам как са нещата, аз от време - на време тичам в НСА само, но във Варна си отиваш на който стадион искаш/не, че са особено много, де/ и си тичаш на настилката.
А коленете не ги болят само дебелите хора. Особено от тичане. Неслучайно тичането го водят за един от най-натоварващите ставите спортове.
За правото ходило също не си прав. Отиваш на ортопед първо да те диагностицира, после да те прати някъде да ти преправят обувките точно по крака, но с допълнителни издутини на сводовете. Пак те заболяват ходилата, глезените и един мускул, който не знам как се казва успоредно на прасеца, но от предната страна на костта. Дори не знаех за съществуването му преди да ме заболи за пръв път. Стигал съм до над 10км с доста прилично темпо, така че не е невъзможно да се тича с плоско ходило. Аз не съм с най-тежката форма, де, но го имам като диагноза и мога да кажа, че не е такъв проблем.
Времето когато полицията и пожарната не отцепваха центъра на града заради забравена чанта..
Най-забавно е да спрат да ти пишат, след като разберат, че имаш приятел. :дд Иначе всичко мина супер, сега едно бързо виждане с аверка и пак се мятам над учебникО.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Халииси <3
Иначе ^ може да е бомба, длъжни са да проверяват всеки сигнал.Колкото и нелеп да звучи.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не бе щото ако има сигнал и не се провери, пък то вземе, че е било реално бомба... си ебало майката..
Dr. Gregory House
Леле, какво е това биполярно разстройство, не знам. Веднъж те зарязват без да им пука, че имаш нужда от тях, на следващия път ти предлагат да ти свършат такава сериозна услуга и дори не ти искат и пари, при положение, че не е евтина работа. Явно някой си е осъзнал тъпата постъпка последния път и сега иска да се реваншира. Оценявам го и разбира се, ще се възползвам от ситуацията, след като имам изгода. И все пак, колкото и неблагодарно да звучи, пак ще си помня онзи случай преди няколко седмици и тези щедри жестове няма да компенсират отношението тогава по никакъв начин.
как може да сте такива лайна и да ревете, че хората се опитват да се грижат за безопасността ви?
ако някой има желание мога да ви дам адрес на един център, в който ти правят такава диагностика на краката и след това ти правят стелки на същото място - всички, които са ходили там са доволни след това (за София)
антракс, това, което ти се случва на краката се нарича shin splints - има един пичага Кели Старет, който доста подробно описва как да го оправиш (потърси го в ютуб)
и тичането е най-натоварващото ставите (е, тичане и скачане => половината спортове :Д )
Деееееейба, как ме ядосват такива родители... Трябва в болниците да дават на родителите айкю тест и ако не го издържат, задължителен аборт! Пуснала си хлапето извън новата, здрава и обезопасена детска площадка и то хукнало по улиците, а тя се съдира да вика и едновременно с тва ни тя, ни баща му стават да го догонят. После, ако някоя кола го бутне, има да се сополивят по БТВ и да кълнат кретена, който е бутнал дете, излизащо от храсти над 1,20... Ми, не, мърда такава, цигарата и кафето не са ти по-важни от детето. Ш хукнеш да го гониш, когато го искаш живо. Ма той тоя задник и тоя глас, братче, не се пльощят и придобиват от бягане след чавето. Пък бащата таман от работа се връща, как ш си упражнява контрол на отрочето?!
Вчера минаваме покрай квартално барче - подобна ситуация. Хлапето падна, чак се чу топване на главата му, и те се развикаха да ги чуе цел квартал, майна, че било на барче и не трябвало да циври. Дейба родителите, братче...
тва със стелките да не е в манастирски ливади, препоръча ми го един медицински работник, и ще ходя наесен, като почна да ходя пак със затворени обувки
стелките са бая важни реално,наскоро с тоя същия мед.работник си говорихме как ако не стъпваш правилно (а може дори да не го знаеш) в последствие яко можеш да си преебеш походката на старини, от неправилно ходене ноктите могат да се забиват в краката, да почват да стърчат кокалчета и всякви др. чудесии.
здравето наистина е най-важно, но много късно се усещаме
едит: а аз се чувствам малко депресирана, баси, на никой днес не му се излиза, имам да уча, ама нямам сега муза за това и такива ми ти
Dr. Gregory House