Първоначално написано от deitona22 Попе,много бързо научи бре? (тя не ме интересува хах ;д) Нали казах, че съм готов. Само прегледах пак набързо темите. Защо така?
Първоначално написано от inewton Нали казах, че съм готов. Само прегледах пак набързо темите. Защо така? Ти си готов,ама аз не.Еее друга ме интересува мен хехе
Първоначално написано от deitona22 Ти си готов,ама аз не.Еее друга ме интересува мен хехе Учи, де. Коя? Кажи да се помоля за теб.
Първоначално написано от inewton Учи, де. Коя? Кажи да се помоля за теб. karina.ni
Първоначално написано от YoungBloodZ karina.ni bloodZ тих бъди Моли се !! Не е тя !
Първоначално написано от deitona22 bloodZ тих бъди Моли се !! Не е тя ! Трябва да кажеш име. Как да се моля така.
Първоначално написано от inewton Трябва да кажеш име. Как да се моля така. Не е важно името,а молитвата
Първоначално написано от deitona22 bloodZ тих бъди Моли се !! Не е тя ! споко бе... от мен информация няма да изтече!
Първоначално написано от YoungBloodZ споко бе... от мен информация няма да изтече! Ти нали искаше да се изповядаш пред попа...? Първоначално написано от inewton Ти ли ще ме учиш кое е важно и кое не!? Няма име, няма молитва. Разби ми надеждите ....
Правила