Първоначално написано от YoungBloodZ защо не? Защото е непочтео спрямо Indistinct
Първоначално написано от inewton Защото е непочтео спрямо Indistinct така е
Псета.
Първоначално написано от АгентМура Псета. Кучета е по-елитно !
Първоначално написано от АгентМура Псета. помияр!
Първоначално написано от deitona22 Кучета е по-елитно ! Вие обаче сте мизерни псета.
Първоначално написано от YoungBloodZ помияр! Немска овчарка.
Първоначално написано от YoungBloodZ помияр! аз съм поддържан розов пудел
Първоначално написано от АгентМура Вие обаче сте мизерни псета. Мастия!
Първоначално написано от АгентМура Вие обаче сте мизерни псета. Аз защо? Не стига че не те обиждам и не се зяждам,па и сега съм псе...
Първоначално написано от deitona22 Аз защо? Не стига че не те обиждам и не се зяждам,па и сега съм псе... Съжалявам, теб те причислих към псетата невнимавайки. Ти не си псе.
Първоначално написано от АгентМура Съжалявам, теб те причислих към псетата невнимавайки. Ти не си псе. Ами аз?
Първоначално написано от inewton Все още не. Но защо ли знам какво ще излезе накраая... Аз котки не понасям!
Първоначално написано от АгентМура Съжалявам, теб те причислих към псетата невнимавайки. Ти не си псе. Приема се,но да не се повтаря!
Първоначално написано от solo_ Ами аз? при теб, това дали си псе, зависи от това каква роля играеш в момента на определянето. ти си шут.
Първоначално написано от Indistinct Аз котки не понасям! само пернати!
Първоначално написано от Indistinct Аз котки не понасям! Сива душа си, нали?
Първоначално написано от Indistinct Аз котки не понасям! Да разбирам ли, че даваш на YoungBloodZ зелена светлина към твоя коловоз?
Първоначално написано от YoungBloodZ само пернати! Могат да бъдат голяма напаст като не те оставят да ядеш.
Първоначално написано от inewton Да разбирам ли, че даваш на YoungBloodZ зелена светлина към твоя коловоз? Влакът не е пътнически.
Първоначално написано от inewton Да разбирам ли, че даваш на YoungBloodZ зелена светлина към твоя коловоз? втф? иневтоне какво говориш
Първоначално написано от Indistinct Аз котки не понасям! Всички ли от Варна не понасят котки ?
големи сте остроумници
Първоначално написано от Indistinct Могат да бъдат голяма напаст като не те оставят да ядеш. може да ги сготвиш
Първоначално написано от Indistinct Влакът не е пътнически. Коловоза е на гара Септември.
Правила