Първоначално написано от fanton1 Не, леми харесва момиче от неговото даскало, а попа се опитва май да ги сватоса или раздели това не е ново (поне за мен) Първоначално написано от deitona22 Общо взето не,но друг може да обобщи. давай ти!
Първоначално написано от YoungBloodZ разкажи накратко какво става! Колко пъти ??
Друго не само това в тези има няма 5 страници
Първоначално написано от fanton1 Не, леми харесва момиче от неговото даскало, а попа се опитва май да ги сватоса или раздели Нокията знае коя е ...от унито ми е.Попа и той не знае какво прави.
Първоначално написано от deitona22 Нокията знае коя е .... благодаря че ми напомни да си сменя аватара
Първоначално написано от deitona22 Нокията знае коя е ...от унито ми е.Попа и той не знае какво прави. Какво стана с прякора ми ??
Първоначално написано от YoungBloodZ благодаря че ми напомни да сисменя аватара Вие па да не видите нещо ...Манга,дай мнение за аватара кат видиш !! Първоначално написано от fanton1 Какво стана с прякора ми ?? Скелет.
Първоначално написано от deitona22 Скелет. Асасиян ?? Май повече ми отива на новия аватар
Първоначално написано от deitona22 Вие па да не видите нещо ...Манга,дай мнение за аватара кат видиш !! Скелет. сложи нещо друго на Рамщайн
Ха- ха! Хубав аватар, Страхиле!
Първоначално написано от fanton1 Асасиян ?? Май повече ми отива на новия аватар Скелет си!
Първоначално написано от АгентМура Ха- ха! Хубав аватар, Страхиле! благодаря! (sun)
Първоначално написано от YoungBloodZ сложи нещо друго на Рамщайн Какво..илюминате ?
Първоначално написано от deitona22 Какво..илюминате ? е не знам
Първоначално написано от deitona22 Скелет си! Как ме оприличи ?? Да не си ме виждал ??
Първоначално написано от YoungBloodZ е не знам Така по-добре ли е ? мързи да ме търся хубава,а Леми си беше перфе
Първоначално написано от fanton1 Как ме оприличи ?? Да не си ме виждал ?? Аватара бе момче.Аз ли съм недоспалия или ти
Първоначално написано от deitona22 Така по-добре ли е ? мързи да ме търся хубава,а Леми си беше перфе най-добре си върни Леми
Първоначално написано от deitona22 Аватара бе момче.Аз ли съм недоспалия или ти Доста често ме оприличават и без това на скелет ....
Първоначално написано от YoungBloodZ най-добре си върни Леми Ю броук май харт! Ай лъв Рамщайн..
Първоначално написано от deitona22 Ю броук май харт! Ай лъв Рамщайн.. вероятно не съм слушал нито 1 песен на Леми докато на Рамщайн съм слушал почти всичко... но все пак снимката на Леми е по-хубава
Първоначално написано от YoungBloodZ вероятно не съм слушал нито 1 песен на Леми докато на Рамщайн съм слушал почти всичко... но все пак снимката на Леми е по-хубава Enter Sadman на Моторхед ,The Game ,Ace of spades и King of Kings
Първоначално написано от Dwyd96 Кой ти е харесал, тоя път? Ти си оставаш основният кандидат, "приятелю".
Първоначално написано от Dwyd96 Кажи ми кой е кандидатът на Нютон.. може и на ЛС Търсиш интимен котакт? Много добре.
Първоначално написано от inewton Ти си оставаш основният кандидат, "приятелю". Колко мило
Правила