Първоначално написано от Mana Хич и не ща в семинария. Ее, 'що така, бе попе? Чак грешница... Така го чувствам.
Първоначално написано от fanton1 Японските символи повече ми харесват макар да са по-трудни За коя азбука говориш - hiragana или katakana? 'Щото и двете са японски.
Първоначално написано от inewton Така го чувствам.
서버러 에 ㄱㄹ오박
Първоначално написано от inewton 서버러 에 ㄱㄹ오박 Японски, корейски, латински, немски... Попе, колко езика знаеш?
Първоначално написано от Mana Японски, корейски, латински, немски... Попе, колко езика знаеш? На японски и корейски само мога да пиша и чета.
Оф имам мат, ще се върна да дрънкам глупости след 2 часа
Първоначално написано от inewton На японски и корейски само мога да пиша и чета. Това го не мога; виж, да слушам и да разпознавам определени думи и изрази, да.
Първоначално написано от fanton1 Оф имам мат, ще се върна да дрънкам глупости след 2 часа До после
Първоначално написано от Mana Това го не мога; виж, да слушам и да разпознавам определени думи и изрази, да. Само хирагана и катакана. Отказах се от канджи.
Първоначално написано от Mana До после Май само ти ми обръщаш вниамние, чудя се да се смея или са плача ..
Първоначално написано от fanton1 Май само ти ми обръщаш вниамние, чудя се да се смея или са плача .. deitona тоже, не плачи.
Първоначално написано от inewton Само хирагана и катакана. Отказах се от канджи. Тя катаканата май беше по-лесна за изписване
Първоначално написано от Mana Тя катаканата май беше по-лесна за изписване На мен хирагана ми е по-лесна. Катакана е много ръбеста нещо.
Първоначално написано от inewton На мен хирагана ми е по-лесна. Катакана е много ръбеста нещо. Ръбеста е, верно. Ама като си знам "краснописа", хираганата ще се окаже неразбираема
Първоначално написано от Mana Ръбеста е, верно. Ама като си знам "краснописа", хираганата ще се окаже неразбираема То си има начин на изписване. Ако го спазваш няма да е толкова грозно.
Първоначално написано от inewton То си има начин на изписване. Ако го спазваш няма да е толкова грозно. И това го има
Първоначално написано от Mana И това го има Ти какви езици знаеш, чадо?
Първоначално написано от inewton Ти какви езици знаеш, чадо? Английски, френски, руски(само слушане и четене).
Първоначално написано от Mana Английски, френски, руски(само слушане и четене). Френски? Откъдя?
Първоначално написано от inewton Френски? Откъдя? ФЕГ Пловдив. Никому не я препоръчвам
Първоначално написано от Mana ФЕГ Пловдив. Никому не я препоръчвам Аха... Е, за мен е късно вече да ходя там.
Първоначално написано от inewton Аха... Е, за мен е късно вече да ходя там. Не ти и трябва Сигурно няма да ми дадат заслужената с кървав труд жълта книжка
Първоначално написано от Mana Не ти и трябва Сигурно няма да ми дадат заслужената с кървав труд жълта книжка Хах, аз си имам от малък.
Първоначално написано от inewton Хах, аз си имам от малък.
Правила