Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... с мен не го е правил (сигурно защото не съм му давал името си) Страхиле, объркал си се, даде ми го.
Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... с мен не го е правил (сигурно защото не съм му давал името си) Станимир,нали? Първоначално написано от inewton Т.е. гледат да пребутат капалиците напред. Йеп.Позна.
Първоначално написано от АгентМура Страхиле, объркал си се, даде ми го. Страхил е едно от многото ми имена!
Първоначално написано от deitona22 Станимир,нали? близо си
Първоначално написано от YoungBloodZ Страхил е едно от многото ми имена! Страхиле, да се обърна ли към теб на ЛС и да ти кажа, че те харесвам?
Първоначално написано от YoungBloodZ близо си Влазимир? Или накратко ИлУменАТ
Първоначално написано от АгентМура Страхиле, да се обърна ли към теб на ЛС и да ти кажа, че те харесвам? само ако знаеш истинското ми име
Първоначално написано от deitona22 Влазимир? Или накратко ИлУменАТ "Ельоменат" се пише
Първоначално написано от YoungBloodZ само ако знаеш истинското ми име Румпелщилскин! Познах ли?
Първоначално написано от АгентМура Румпелщилскин! Познах ли? по-близо ще си ако кажеш Страхил!
Истинското му име започва с 4тата буква отзад напред !
ок достатъчно за името ми! дайте друга тема
Първоначално написано от YoungBloodZ ок достатъчно за името ми! дайте друга тема Искаш ли да я чукаш?
Kъде е Гръмпикет ? И малкия Фантончо?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да я чукаш? коя?
Първоначално написано от deitona22 Kъде е Гръмпикет ? И малкия Фантончо? Гръмпикет си е сложила изкуствените животински ушички и Фантончо й се наслаждава и й ги гали...
Първоначално написано от deitona22 Kъде е Гръмпикет ? И малкия Фантончо? и двамата са на училище май : /
Първоначално написано от YoungBloodZ коя? Не се прави, че не знаеш за кого говоря.
Първоначално написано от АгентМура Гръмпикет си е сложила изкуствените животински ушички и Фантончо й се наслаждава и й ги гали... това ми хареса ! Първоначално написано от YoungBloodZ коя? Всички !
Първоначално написано от deitona22 Всички ! това само ти го можеш! Първоначално написано от inewton Не се прави, че не знаеш за кого говоря. наистина не знам за коя говориш
Първоначално написано от YoungBloodZ наистина не знам за коя говориш Живей си в заблуда тогава.
Първоначално написано от YoungBloodZ това само ти го можеш! наистина не знам за коя говориш И ти и ти ! Наред,по ред на номерата ! За всички говори бе!
Първоначално написано от inewton Живей си в заблуда тогава. не те разбирам!
Първоначално написано от YoungBloodZ не те разбирам! Менте илюминат.
Първоначално написано от inewton Менте илюминат. Менте поп.
Правила