.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 213 от общо 213
    Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Да бе, на една позната от бившата работа, дъщеря й още от малка я посветиха в масонството и тя се съгласи, какво падение. Мъжа и естествено не е случаен.
    Мен не ме приемат в масонството. Нямам нужните качества.

Мега фен
    Какви качества трябва да имаш? Нали е*еш жени, караш скъпи коли и ходиш на места дето другите хора не ходят, хихи?

А да, може би ти липсва представителност.

Е нищо де, отървал си се.

Сега сигурно си робско подразделение 1-ви ранг, хихи

ние простосмъртните сме 2-ранг.

Кво толко се хвалиш, 1-ранг над нас си, голям прас.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2016 на 09:57

Насъбираш сериозно злоба и яд в гърдите, нали? Интересни сте християните. Казвате, че ние уж сме се продали на дявола, а в същото време кой злобее и завижда...

Казвам, да. Няколко пъти намираш нещо, което да ми кажеш и всеки път ти затварям устата с факти, сега няма да спреш да го повтаряш, за да си излееш злобата.

Мога да продължавам да ти изреждам доста луксове, които някои хора можем да си позволим, за да си намериш и друг репертоар. Приятелски ти го предлагам, защото в пети пост подред вече започна да се изтъркваш.

Мега фен
    Добре, завиждам ти и злобея, явно това е важно за теб, някой да ти завижда и злобее. Ако няма такъв, сам си го създаваш естествено.

Кралят Слънце е щастлив.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Кралят Слънце е щастлив.
    Хората не спират да ме учудват.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Хората не спират да ме учудват.
    Когато започнат да те разочароват, ще имаш по-голям напредък.

Мега фен
    Някой човек за да успее да ме разочарова, преди това трябва да е успял да спечели доверието ми с нещо.
    А това, че някой е успял да ме излъже и да спечели доверите ми, вината си е изцяло моя. Тоест разочарованието от другите май изхожда от разочарованието от себе си.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2016 на 10:18

Мега фен
    при тебе странното е че няма никакво разочарование от себе си, а градиш повърхностен напредък основан на външна сила върху разочарованието от другите.

Ей затова си такъв позьор, всъщност това е твоя начин за натиск върху другите.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2016 на 10:30

За пръв път пишеш нещо, което е вярно и има мисъл в него. Този път не те иронизирам - поздравления.

Имаш една грешка обаче, не се отнася за мен. Иначе разсъждаваш правилно.

Аз сега искам да ви кажа нещо, че като гледам никой не е запознат.
    Луцифер, синът на утрото, падналият ангел, който се възгордял и така нататък..
    Изпратен е от Бог на Земята като изпитание за хората, да види кои са достойни и кои не. Това е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vasil poriazov Виж мнението
    Изпратен е от Бог на Земята като изпитание за хората, да види кои са достойни и кои не. Това е
    зависи какво имаш предвид под "Бог", защото в писанията на Новия Завет тази дума има различни значения, например говори се за Бог Отец, Който никога не е причинявал зло никому, обаче се говори и за "Бог", който е в състояние, и дори склонен, да причини зло на немалко човеци/души, следователно "Бог" има различни явления, ала никак не може да се каже, че от тази гледна точка той е личност, но това е една имперсонална гледна точка за "Бог", понеже при наличните обстоятелства не би имало как един и същи Бог съвсем нарочно и предумишлено да е хем добър, хем зъл, иначе всичко това, за което се говори в библейските писания щеше да се обезсмисли, например как щеше Бог съвсем основателно да (може да) каже "не причинявай зло на ближния си" ако самият Той докарваше неизбежна и непреодолима съблазън за човеците да причиняват зло на ближния си без да могат да избегнат и подтиснат злонамереността, която се проявява в и чрез тях?!, следователно няма как същият Бог да е хем добър, хем зъл, иначе не би бил съвършен пример на подражание за човеците да бъдат добри, и така написаното в Библията щеше да се обезсмисли, а Той щеше да е най-големият лицемер на вселената играещ си по възможно най-дяволски(я) начин с душите

общоприетите за последните векове вярвания за "луцифер" също не съвпадат напълно с написаното в писанията, защото ако Бог Отец пращаше или допускаше свои Ангели да вършат зло, тогава Той щеше да е по-виновен от самите тях, и дори по-виновен от всички други, но "луцифер" е човешкото одушевено същество, което се е оказало въвлечено в изключително безумната игра на "тъмнината", а също и душата, която се е оказала в период на "залез", период, който може да е съставен от множество единични вечности, сами по себе си също периоди по-дълги от хилядолетието, истинският Бог е милостив дори и към такива човешки същества, защото им открива "ключът", който "отключва" съзнанията им за (нуждата от) истинско покаяние, "ти беше дори херувим" т.е. преди множество единични вечности, "но сега си паднал", "как е станало това?!", ето че истинският Бог задава въпрос, чийто отговор едва ли загатва за престъпление от Негова страна, иначе дяволът щеше да е Той, следователно от тази гледна точка по-скоро човеци бяха грешници, дори дяволи в плът и кръв, даже и ангели на сатана, нечисти и зли "птици" опитващи се да изкълват посятото от Бога добро семе, грехът действуваше чрез тях, иначе нито щеше да е възможно за него да влезе и да се установи в света...

Цитирай Първоначално написано от vasil poriazov Виж мнението
    Ти изпълни ли си куеста? Щот' аз не съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си