.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 213
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReinhardHeydrich Виж мнението
    Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
    Стига глупости човече.

И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.

И оня дето се хвали с това, че можел да е*e жени. Като бях по-малък, живееш близо до нас един махленски батка, дето където ни видеше и все ни говореше с колко жени спал и че е спал с толкова жени, дето нямаме толкова косми на главите. Ама онзи ако беше на ниво квартална пиянка, то Агарта претендира, че е носител на някакво цитирам "висше Знание", само дето не знам по какво нивото на приказките му се различава от нивото на един махленски вожд.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 19:30

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Obersturmbannfuhrer, харесваш екзекуции, а?
    Не, просто дерайлирам темата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    и да получиш поне малко от Знанието
    Абе Агарта, какво е това "висше Знание", с главна буква, дето само ти го знаеш и още 2-3-ма. Шикалкавиш ни нали?

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Стига глупости човече.

И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.

Хахаха, толкова много damage control.

ПП: Заради това с путката на картинка ли се издразни толкова? Сори, брат, не трябваше да те обявавам така.
    Последно редактирано от Obersturmbannfuhrer : 06-22-2016 на 19:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Obersturmbannfuhrer Виж мнението
    ПП: Заради това с путката на картинка ...........
    човече, прояви малко интелектуален напън, всеки може да говор като каруцар. Не можа ли да измислиш нещо по-добро от "п*тка", например можеше да кажеш "членка". Хихи

Мега фен
    абе, тая членка малко мяза на Скарлет, с която доктора не можа да спи.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    човече, прояви малко интелектуален напън, всеки може да говор като каруцар. Не можа ли да измислиш нещо по-добро от "п*тка", например можеше да кажеш "членка". Хихи
    Не е никакъв интелектуален напън да използваш евфемизми, даже бих го нарекъл анти-интелектуално, защото е един вид социално индоктринирана самоцензура, която служи само за да не обиждаш инфантилни хора, които не разбират изобщо как функционира езика, думите и смислите влагани в тях.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    абе, тая членка малко мяза на Скарлет, с която доктора не можа да спи.
    Е сега, имаше си приятел момичето, хубав съм ама не чак толкова

Мега фен
    Е сега, имаше си приятел момичето, хубав съм ама не чак толкова
    имала си приятел, та тя нали ти отиде на гости на крак бе човек.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    имала си приятел, та тя нали ти отиде на гости на крак бе човек.
    На гости на баба си, не на мен

Мега фен
    Е, че ти директно секс ли искаш да си поиска бре. Тва е момиче с класа бре, танасе.

къде ти е била заровена македонската наденица.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 20:24

Мега фен
    Тва момиче не е като 6-те шаврантии на Агарта, дето си ги менкал в немската таратайка s-класа. хихи
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 20:28

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Е, че ти директно секс ли искаш да си поиска бре. Тва е момиче с класа бре танасе.
    Така е и аз се отнесох джентълменски, а не като теб да и спамя профила с аутистични свалки. Пък и тя беше в съвсем друг филм, но това са лични работи. Спирам да говоря за нея, да ти е гадно.

Мега фен
    Спирам да говоря за нея, да ти е гадно.
    Така ли, така ли?!
    Аз пък мисля, че приятеля на Скарлет е бил Гандалфа, затова си се отказал.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Така ли, така ли?!
    Аз пък мисля, че приятеля на Скарлет е бил Гандалфа, затова си се отказал.
    Хаха, аз пък си мислех, че ти си мислиш, че аз съм Гандалфа.

Мега фен
    ами имате прилики, ама имате и разлики, ама като знам каква лисица си, и как си мениш личността, може и ти да си.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Еми да, ама не съм.

Мега фен
    Аз иначе с удоволствие бих се оженил за гаджето на гандалфа. Ава тва е друга тема.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Аз иначе с удоволствие бих се оженил за гаджето на гандалфа.
    Коя е тя?

Мега фен
    Ами не знам, аз мислех, че е Скарлет, защото тя много го защитаваше и също много била научила от него. Страшно.

Ама като се появи ти, тя почна по тебе да залита и аз си викам, а какъв е тоя триъгълник, става интересно, и тогава гандалфа изчезна ей така от нищото.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Ами не знам, аз мислех, че е Скарлет, защото тя много го защитаваше и също много била научила от него. Страшно.

Ама като се появи ти, тя почна по тебе да залита и аз си викам, а какъв е тоя триъгълник, става интересно, и тогава гандалфа изчезна ей така от нищото.
    Може просто да й е било интересно да говори с мен или с Гандалф - това че защитава определени хора с определен светоглед, не означава, че непременно трябва да залита по тях. Ама при положение, че си й бил зарибен, разбирам защо си си помислил така, хахаха....

Голям фен Аватара на Agartha
    defenderчо, гроздето кисело, не го яж, моето момче. Ние кварталните вождове ще се задоволяваме с малкото.

Уж тролих да се забавлявам на глупости, ама от хорската такава (визирам теб) по-забавно няма. Мене не ме гледай, после ще си отида в кварталния ад при кварталния сатана и ще си стоя в кварталния казан. Само едно не разбрах, теб кой ще те спаси, при условие, че Исуската не съществува?

Редакция:

Шестте "шаврантии", както ги нарече ти, всъщност са само две "шаврантии". За другите можеш да си мечтаеш, че биха си легнали със селяндур като теб. Момичетата и жените търсят класа, приятелю. Тя не се намира в религиозните кретени. А ти и да ми обръщаш думите, че се хваля, фактите не могат да се променят. Говоря истината, защото много ти знае устата. Преди това си мълчах, ама другите не се напъват да се правят на каквито не са. И ти не се напъвай, не е срамно да си роб. И прост. И като цяло да ти е безсмислен животът.
    Последно редактирано от Agartha : 06-23-2016 на 06:48

Мега фен
    Преди това си мълчах, ама другите не се напъват да се правят на каквито не са. И ти не се напъвай, не е срамно да си роб. И прост. И като цяло да ти е безсмислен животът.
    почти съм сигурен, че си член на някое тайно общество от ценко чоковци и цар кировци

при условие, че Исуската не съществува?
    lol, тайното Знание

Голям фен Аватара на Agartha
    почти съм сигурен, че си член на някое тайно общество от ценко чоковци и цар кировци

lol, тайното Знание
    Доста време ти трябваше, за да ме разконсперираш, но най-накрая успя. Поздравления!

Мега фен
    Да бе, на една позната от бившата работа, дъщеря й още от малка я посветиха в масонството и тя се съгласи, какво падение. Мъжа й естествено не е случаен, ей такъв като тебе, само че, с по-ошлайфан манталитет.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2016 на 09:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си