.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1359

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Грешиш, и то много.
    Охо, прасчо здрасти ! Точно ти ли се намери да даваш съвети за правилно хранене ?! Виж се на какво приличаш - аз може да съм по-близо до другата крайност но пак изглеждам много по-добре от теб !
    неразградимите фибри, а 1.4 грама се разграждат в човешкия организъм.
    "Фибри" няма никаква научна стойност като израз, а това само по себе си подкопава достоверността на твърденията ти, базирани на статии от кифленски списания, писани за жени, които се люшкат от запек в разстройство през ден ! И ти ли си така ?
    Има "нишесте" и "цеулоза", които са вещества с формула и структура. Цеулозата не се усвоява от човешкия организъм по никой начин и става само на лайна! Това е неоспорим факт!
    докторите препоръчват 80% от поетите фибри да са неразградими
    На такива като теб, с килограми, % мазнини и BMI, като твоите, може и това да препоръчват !
    защото над 70% от хората имат недостиг на фибри в диетата, не си единствен. Също, това, че се изхождаш повече, не означава, че ти пречи да качиш.
    Аз съм от другите 30% !
    Точно това означава - тялото изразходва излишна енергия да обработва "храна" която не се усвоява, не дава енергия и става само на лайна! От друга страна, това може да е доста полезно за хора като теб !
    След тренировка, голяма част от полезните вещества отиват във възстановяването на мускулите, част от които са фибрите, които намаляват възпалението.
    К'во възпаление бе мен ?! Ти нещо тренирали ли си в живота си? А "фибрите" отиват директно в тоалетната като лайна и никъде другаде !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    между другото след овесени ядки огладнявам по-бързо
    Нормално - те не дават почти никаква енергия и минават през червата ти като по магистрала. Затова огладняваш .
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ленено семе
    Още кифленски храни и още лайна !
    друг, който дава хранителни съвети, а в същото време даже и гърдите му не са оформени
    Зависи от представите ти за оформени гърди, а те са различни според това дали става въпрос за мъж или за жена ! А твоите гърди оформени ли са, а прасчо ? Какъв номер сутиен носиш ? А !?
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Хлябът, който купуваме е пълен шит.
    То кое ли не е?! Старая се да купувам по-качествен хляб.
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Фибрите са важни за здравето на отделителната ти система in most part. Помагат за обмена на вещества (много общо казано без да навлизаме в подробности). It's good for you. Точка. :Д
    По принцип си прав, но аз проблеми със срането нямам ! А обмяната на веществата ми се случва с по-висока от средната скорост (което е очевидно от снимките ми) .

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Охо, прасчо здрасти ! Точно ти ли се намери да даваш съвети за правилно хранене ?! Виж се на какво приличаш - аз може да съм по-близо до другата крайност но пак изглеждам много по-добре от теб !
    "Фибри" няма никаква научна стойност като израз, а това само по себе си подкопава достоверността на твърденията ти, базирани на статии от кифленски списания, писани за жени, които се люшкат от запек в разстройство през ден ! И ти ли си така
    Значи, ти си толкова тъп, колкото си и грозен. Аз, за разлика от теб, съм бил в лаборатория и знам как вървят тия проучвания. Не са "кифленски списания", ти даже не си отворил линка. Преди да бъдат публикувани, трябва да бъдат одобрени от определени институции. Че си прост, си прост, ама поне да видиш, че грешиш за много неща, защото не си слушал в часовете по биология (сигурно си завършил с 3-ка след поправителен). И верно си личи, че си нямаш на представа какво са фибрите. Казах ти, че една част от фибрите се разграждат от човешкия организъм, но ти си толкова тъп, че и това не можеш да проумееш. Смешно ми е как ти нито цитираш източници, нито си обосноваваш твърденията, а говориш през кльощавия си задник

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    К'во възпаление бе мен ?! Ти нещо тренирали ли си в живота си? А "фибрите" отиват директно в тоалетната като лайна и никъде другаде !
    Говоря ти за възпалението в мускулите бе, прост. Ти някога вдигал ли си тежести през живота си? На лежанката предполагам и лоста не можеш да вдигнеш. Когато са претоварени мускулите, те се възпаляват и са нужни протеини, аминокиселини и фибри, за да се възстановят (доказателство: http://www.news-medical.net/news/201...lammation.aspx). Вземи един учебник, че сериозно се излагаш. Ти като тоя алукард, изказванията ти не са базирани на никакви факти. В академичната сфера няма да издържиш и седмица, камо ли в лаборатория, както аз правя. Скрий се, сериозно.
    Последно редактирано от HellKnight : 08-13-2016 на 13:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си