.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1359

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    абе, има немалко shitty проучвания, ако трябва да бъдем честни. Любимото ми е, че има до 70% по-голям шанс да те нападне акула, ако имаш хладилник :Д Д: :Д :Д :Д:Д Always question!

да, целулозата не може да бъде използвана от организма, но дава много плюсове, които не можеш да игнорираш просто така. Затова се препоръчва.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    абе, има немалко shitty проучвания, ако трябва да бъдем честни. Любимото ми е, че има до 70% по-голям шанс да те нападне акула, ако имаш хладилник :Д Д: :Д :Д :Д:Д Always question!
    Correlation ≠ Causation. Това проучвене едва ли е казало, че има по-голям шанс да те нападне акула, ако имаш хладилник. Просто има някаква връзка. Аз се занимавам с такива статистически анализи и просто ми е обидно, когато невежи, прости индивиди като Грозния ги наричат "кифленски списания". Естествено, не трябва просто да гледаш резултатите, а трябва да разсъждаваш по тях.

да, целулозата не може да бъде използвана от организма, но дава много плюсове, които не можеш да игнорираш просто така. Затова се препоръчва.
    Примерно, че намалява възпалението в организма. http://www.sciencedirect.com/science...12619813000508

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    грух-грух
    Значи, ти си толкова тъп, колкото си и грозен.
    грух-грух-грух
    Може и така да е, но не повече от теб !
    грух-грух
    Не са "кифленски списания", ти даже не си отворил линка.
    грух-грух-грух
    Да не би щом ти го каза и веднага да е станало истина ! Няма нужда да го отварям . От интернет можеш да извадиш "доказателства" за всичко !
    грух-грух
    съм бил в лаборатория и знам как вървят тия проучвания.
    грух-грух-грух
    В каква лаборатория си бил и по какъв повод? В деня на отворените врати ли ?!
    грух-грух
    И верно си личи, че си нямаш на представа какво са фибрите.
    грух-грух-грух
    Ти или аз ?! Както казах, "фибри" няма научна стойност като термин, има "нишесте", "цеулоза" и др. вещества и оттам си е чиста биохимия, без глупости !
    грух-грух
    Говоря ти за възпалението в мускулите бе, прост.
    грух-грух-грух
    Възпаление?! К'во възпаление бе мен ?! Или за "мускулна треска" говориш?! Сам не знаеш !
    грух-грух
    Ти някога вдигал ли си тежести през живота си?
    грух-грух-грух
    Аз първи те попитах тренирал ли си нещо, но ти се направи, че не си видял въпроса, което си е ясен отговор само по себе си !
    грух-грух
    На лежанката предполагам и лоста не можеш да вдигнеш.
    грух-грух-грух
    На лежанка със сигурност вдигам доста по-голям процент от теглото си, отколкото ти !!!
    грух-грух
    Когато са претоварени мускулите, те се възпаляват и са нужни протеини, аминокиселини и фибри, за да се възстановят...
    грух-грух-грух
    Фибри ли?! Ко? НЕ!
    грух-грух
    Скрий се, сериозно.
    грух-грух-грух
    А ти прочети заглавието на темата и дали отговаряш на условията за да се изказваш тук ! Защо не постнеш снимка, да те видят всички, колко си "оформен" и "атлетичен", вместо само да грухтиш .
    грух-грух
    ...ти си толкова тъп...Че си прост, си прост, ...но ти си толкова тъп, ... говориш през кльощавия си задник...бе, прост.
    грух-грух-грух
    Яд те е и вероятно ми завиждаш и това много ме кефи !
    грух-грух
    Аз се занимавам с такива статистически анализи и просто ми е обидно, когато невежи, прости индивиди като Грозния ги наричат "кифленски списания".
    грух-грух-грух

Какви други ползи има, освен ползите за "отделителната система"? Питам сериозно !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Може и така да е, но не повече от теб !
    Да не би щом ти го каза и веднага да е станало истина ! Няма нужда да го отварям . От интернет можеш да извадиш "доказателства" за всичко !
    !
    Ние не сме ли сега в интернета бе, малоумник?!? По тази логика, никой не е прав в тази тема. Казваш, че знаеш повече от докторите и учените, които са участвали в статията. Е това, ако не е тъжно, е направо смешно.

Остани си прост и тъп, па после се чуди защо не можеш да качиш килограми и никой не те харесва. Филии с лютеница ебати. Аз вдигам 80 кг, а ти колко можеш? Сега видях, че не знаеш какво означава възпаление на мускулите. Мускулното възпаление най-често настъпва в резултат на пренапрежение на мускула или група от мускули. Често това се наблюдава при спортисти и хора, които се занимават с активна тренировъчна дейност, но в действителност, това може да настъпи при всеки човек. Тия термини сигурно са много сложни за теб, затова малкото ти мозъче не може да ги проумее.
    Последно редактирано от HellKnight : 08-13-2016 на 19:05

Мега фен Аватара на Rakshy
    Мускулното възпаление най-често настъпва в резултат на пренапрежение на мускула или група от мускули. Често това се наблюдава при спортисти и хора, които се занимават с активна тренировъчна дейност, но в действителност, това може да настъпи при всеки човек. Тия термини сигурно са много сложни за теб, затова малкото ти мозъче не може да ги проумее.
    tendonitis, на бг май се нарича тендовагинит, най-шибаната шитня, която може да ти се случи, щото не можеш да го лекуваш, а трябва да чакаш да мине :@ :@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си