- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
Значи, ти си толкова тъп, колкото си и грозен. Аз, за разлика от теб, съм бил в лаборатория и знам как вървят тия проучвания. Не са "кифленски списания", ти даже не си отворил линка. Преди да бъдат публикувани, трябва да бъдат одобрени от определени институции. Че си прост, си прост, ама поне да видиш, че грешиш за много неща, защото не си слушал в часовете по биология (сигурно си завършил с 3-ка след поправителен). И верно си личи, че си нямаш на представа какво са фибрите. Казах ти, че една част от фибрите се разграждат от човешкия организъм, но ти си толкова тъп, че и това не можеш да проумееш. Смешно ми е как ти нито цитираш източници, нито си обосноваваш твърденията, а говориш през кльощавия си задник
Говоря ти за възпалението в мускулите бе, прост. Ти някога вдигал ли си тежести през живота си? На лежанката предполагам и лоста не можеш да вдигнеш. Когато са претоварени мускулите, те се възпаляват и са нужни протеини, аминокиселини и фибри, за да се възстановят (доказателство: http://www.news-medical.net/news/201...lammation.aspx). Вземи един учебник, че сериозно се излагаш. Ти като тоя алукард, изказванията ти не са базирани на никакви факти. В академичната сфера няма да издържиш и седмица, камо ли в лаборатория, както аз правя. Скрий се, сериозно.
Последно редактирано от HellKnight : 08-13-2016 на 13:53