.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Тоз пък
    Латиницата ми е по-грамотна от двама ви взети заедно. Явно не е ясно. Пиша така, когато не уважавам събеседника или просто ме мързи на kirilitza.
    Харесвам това, което прави в момента Ива ! Тя е много добър пример, как нападат един аргумент много от жените, които не могат да го оборят със свой.. Те не търсят слабости в аргумента(особено ако е стабилен и добре обмислен), те търсят слабости в човека, които го пише (първото нещо, което правят е да намерят как да нападнат самия човек и да направят аргумента му по слаб, като разсеят вниманието на публиката)
    Последно редактирано от Maleficus : 08-24-2016 на 15:19

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Тоз пък
    Латиницата ми е по-грамотна от двама ви взети заедно. Явно не е ясно. Пиша така, когато не уважавам събеседника или просто ме мързи на kirilitza.
    Huu togas. Murzelana takava.

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Харесвам това, което прави в момента Ива ! Тя е много добър пример, как нападат един аргумент много от жените, които не могат да го оборят със свой.. Те не търсят слабости в аргумента(особено ако е стабилен и добре обмислен), те търсят слабости в човека, които го пише (първото нещо, което правят е да намерят как да нападнат самия човек и да направят аргумента му по слаб, като разсеят вниманието на публиката)
    Maleficus, ти това го беше отразил още в началото на темата:
    ''Дамите, които искат да спорят да се чувстват двойно поканени, а тези които решат да нападат мен, а не темата печелят бонус точка за некомпетентност, защото падат в клишето и показват очаквано и скучно поведение ''

Колко са предсказуеми само жените !

Вместо да давате комплименти наляво надясно, се дръжте сякаш жената не съществува и не ви интересува, звучи клиширано, но в крайна сметка първата реакция на един подвластен мъж плужек е веднага да се лепне като кърлеж на жената, с надеждата, че ще стане нещо, пък жената ще се чуди: "Защо бе почти всички червей са под малкия ми пръст, пък оня там даже и не ме отразява" и така с бездействие и дисциплина, можете да се издигнете в стая пълна с мъже(работи най добре в университети, училища и работното място, защото хората там трябва да поддържат някакъв елементарен контакт едни с други)
    Комплимента е жест и проява на добро поведение , доброто поведение, когато е в излишък е признак за слабост в очите на една жена (подсъзнателно), тоест когато момичето получава нещо в излишък, то не е толкова ценно за нея и мъжа, които го проявява автоматично губи точки в очите й... Елементарно нали ? Проявата на жест е във ваша полза само, когато сте в позиция на власт или ако социалната обстановка го изисква като етикет ! (комплименти 101 за идиоти)
    Напълно съм съгласен.

Голям фен Аватара на Electrа
    ем защо пускаш тема, кат не искаш да я коментират

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ем защо пускаш тема, кат не искаш да я коментират
    Нямам нищо против, ако ще и да ме псуват, стига да има някаква свързана с темата субстанция прикачена... Но понякога е все едно темата да е за хемороиди, пък тоя дето коментира да ти споделя 10 причини, защо профилната ти снимка е грозна.. Смисъл винаги може да изгради един аргумент и след това да коментира, на кои какво не му достига и какво му куца, но като чели много забравят за аргумента...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Майняк, нз що си повярва, че пишеш истини подкрепени от аргументи. Wtf, ahahhahahha. По мое мнение един от най-гениалните режисьори е абсолютен мизогин. Е, човека е имал проблеми с майка си. Ще трябва да те разочаровам като кажа, че при теб няма нищо гениално, никаква психология - нищо. Земи са успокой малко.

abe male, ti ne beshe li choveka ot rusiq?

Нямам нищо против, ако ще и да ме псуват, стига да има някаква свързана с темата субстанция прикачена... Но понякога е все едно темата да е за хемороиди, пък тоя дето коментира да ти споделя 10 причини, защо профилната ти снимка е грозна.. Смисъл винаги може да изгради един аргумент и след това да коментира, на кои какво не му достига и какво му куца, но като чели много забравят за аргумента...
    аве браточка плс провери си пак писаниците в дискусиите, нямаш basic understanding за тва, което пишеш

аве браточка плс провери си пак писаниците в дискусиите, нямаш basic understanding за тва, което пишеш
    са браточка се обръщаше и сестра ти - дриима.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    са браточка се обръщаше и сестра ти - дриима.
    браво на нея, кво, липсва ли ти

браво на нея, кво, липсва ли ти
    не, вече си имаме теб. заместваш я. :З

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не, вече си имаме теб. заместваш я. :З
    ккекекек, нимоА

моиш, моиш ти :Х

Добре, че присъстващите дами имат абсолютни познания по това, за което ме съдят, че нямам Никога не съм твърдял, че нещата, които пиша са гениални или оригинални, но ТВЪРДЯ, че са верни и подкрепени от факти и освен това изпитани на моя гръб до някаква степен. Иначе хубаво е да знам, че рояка оси все още знае как да хапе и напада на групи Между другото и аз не съм абсолютен авторитет, целта на това, което пиша е също да предизвика четящите да се замислят, не задължително да приемат моята позиция...
    Последно редактирано от Maleficus : 08-24-2016 на 21:08

Добре, че присъстващите дами имат абсолютни познания по това, за което ме съдят, че нямам Никога не съм твърдял, че нещата, които пиша са гениални или оригинални, но ТВЪРДЯ, че са верни и подкрепени от факти и освен това изпитани на моя гръб до някаква степен. Иначе хубаво е да знам, че рояка оси все още знае как да хапе и напада на групи Между другото и аз не съм абсолютен авторитет, целта е също да предизвика четящите да се замислят, не задължително да приемат моята позиция...
    omg, time to build a spaceship

omg, time to build a spaceship
    Мхм определено е хубаво да те пратим на мисия да видиш дали Юпитер има твърда повърхност... Засега сме пратили само животни в далечния космос, време е да направим следващата стъпка и да пратим теб.. Твоята жертва ще бъде запомнена ! П.П Нещо по темата или ще ме дъвчете, колко малко знам, докато вие не допринасяте никак ? Забравих да добавя превод от женски на мъжки, какво имат предвид момичетата : " Не те харесваме, не харесваме това, което пишеш , следователно е грешно, защото пъпеш "
    Последно редактирано от Maleficus : 08-24-2016 на 20:52

Лично аз мисля, че това е много досадно, защото когато таргетираш някого, който общо взето си гледа работата, с едничката цел да направиш комплимент, ти първо му губиш времето, имайки предвид че човекът може да бърза за някъде, второ го караш да се чувства неудобно, защото комплиментът идва от непознат и изневиделица. Забележи, че казвам "някого" и не специфирам дали е от женски или от мъжки пол. След като вече обясних защо е сравнително досадно да губиш времето на random хора на улицата, ще те светна и защо конкретно в случая на момичетата това може да стане освен досадно и доза creepy/обезпокоително. Като на човек, на когото му се е случвало да го спират на улицата хора, за да инициират разговор, който евентуално да прерасне в запознанство, мога да ти кажа, че чувството някой да иска да се запознае с теб само защото е харесал как изглеждаш е сравнително неприятно, защото деликатно предполага, че интересът на човека отсреща е единствено материално/сексуално обоснован. Повярвай, браточка, няма нищо по-трудно от това да разкараш такива хора без да им нараниш чувствата или да ги засегнеш по някакъв начин. И ако някоя мадама те е третирала "сякаш ти си причината за всичко лошо в света", не го приемай лично, защото никога не е лично, може да има слаби нерви и да ѝ е писнало да ѝ губят времето хора, които се интересуват само от физическите ѝ характеристики, така както за теб не е лично, все пак не си я заговорил заради интелектуалния ѝ блясък или заради духовната ѝ чистота, kek.
    Браточка, някои хора се интересуваме предимно от качествата на човека, а не от опаковката му, нито ти си положил някакви усилия да си избираш гените, нито аз, втф, концепцията очевидно е твърде трудна за схаващане за членовете на духовното простолюдие.
    Duh... what, уважение заслужават качества като милосърдие, лоялност, трудолюбие, защо, в името на щита на Ахил, уважаваш някого заради красотата му, like 'добра работа си свършила да избереш как да изглеждаш'. Абсурд и половина, братче.
    И аз к'во да направя, че някаква random жена е отрязала някакъв random тип, аз ли отговарям за действията на всички 3 694 661 657 жени по света? И впрочем никой не е длъжен да ти отговаря, когато им досаждаш на улицата, хубаво е да го имаш предвид. Никой не е длъжен да опознава някакъв досадник с чувство на entitlement до тавана, както беше споменал някой по-горе. Тоя номер с комплиментите пробвай да го направиш на мъж и не само, че ще те отреже и ще ти нарани егото, ами има и много реална възможност да ти нарани и нещо друго, така че време е да спреш да хленчиш. Поел си риска да бъдеш жестоко отрязан, като си заговорил някакви хора. Риск печели, риск губи, end of the story.
    Говорим хипотетично тук, генийче, не че не съм убедена, че не се отнасят за теб, но от мен да мине, kekekeke. Излишно е да правиш комплименти само когато имаш някакви користни цели, защото колкото и човекът отсреща да ти се струва по-необразован от средностатистически китайски селянин от 14. в., истината е, че всички хора разпознават някои модели в поведението на чисто психологическо ниво и им е напълно ясно, че твоят комплимент е всъщност отражение на чувството ти за entitlement и че комплиментът ти не е безплатен, а очакваш някакво внимание и време в негова отплата, което го обезсмисля напълно като акт на своеобразно великодушие, got it?

p.s. докато виждаш хората като нещо механично, като парче месо и някакви кости, няма как да осъществиш емпатия с някое момиче, освен ако и тя не е част от спиритуалното простолюдие, само можеш да се преструваш, но преструването показва, че не си в хармония със себе си
    кк

Електрооо. Принцецесее. Агейн.

Знаеш ли, че онзи ден виждам една много готина мацка. Не знам ти ли беше, или не, но имаше гладка кожа, гъзарски очела, ма слънчеви, богат мъж сигурно. Та от далеч я гледах. И знаеш ли какво? Ми не ми хареса. Просто не ми хареса. Видях едно прецоцано , алчно, злобно, тъпо, човече... Що ли? Ми просто виждам. Ама не ми хареса и външно. Така че, не бих я заговорил. Но в други случаи, виждам различно. И ми харесва. Дори да не е толкова красиво. Така че ..

Според мен е, защото първо са чували доста комплименти, а след това са им разбивали сърцето и просто са спели да им вярват и второ, защото или са с много високо самочувствие и "какво ми говориш очевидни неща" или пък са с ниско и е "той ми прави комплимент, защото съм грозна".

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зависи какъв комплимент се прави ако е някъв нахален нормално да се реагира така ама общо взето си е до човека

Мега фен Аватара на tori
    Спирали са ме на улицата толкова пъти, че да знам, че просто си чешат езика и го казват на всяка срещната, щот са пияни и/или им са ибйе. Защо да обръщам внимание? А и подобно фриволно поведение, за мен поне, е знак, че човека като нищо може да скочи и да те изнасили насред главна улица. На баба ми ѝ се е случвало да прибягва до физическа саморазправа с човек, който искал да пийнат по питие, мрънкал и вървял по нея половин час в тъмното. Така, де - това когато била млада и хубава.
    А и щом си дотолкова пропаднал, че да спираш жени на улицата, значи не ти е мястото с мен. Най-малкото - пред кофата с боклук не се навъртат желаещи да го вземат, нали? Но пред магазина на Сефора има 500 гладни женски за новата палитра на еди-коя-си марка. Прави си изводите колко струва някой пиян/напушен загорелтак, който сефте вижда жена за момичето, което си спрял.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тори, бе.
    окей, и мен са ме заговаряли доста момченца, но или съм била във връзка, или не съм била в настроение за такива неща /асексуалност на макс/ + това съм и бъзлива. не съм толкова мнителна, че да си мисля, че всеки един, позволил си да заговори непозната /мен/, е непременно загубеняк, на който не му връзват, щото не дават вид на такива. пък и колко пъти съм се наслаждавала самата аз на естетическата красота на разни рандъми. за мен осмелилите се са една глътка свеж въздух в скапаното сиво ежедневие, които ме карат да се усмихвам. нека има повече такива хд

Отварям шампанско, най накрая има дискусия ! Сега дами, бихте ли казали, как предпочитате непознатите да се отнасят към вас или е по добре хич да не се опитват ?

Мега фен Аватара на tori
    Ива, всеки си има граници на общуване. На мен допустимо ми е да се заговоря с продавача/ката в кварталния магазин, оттам насетне всеки дръзнал да се заговори с мен без да ми е познат, да ми подава флаерче, да пита за посока/място и да иска помощ в критичен момент, се третира като потенциално опасен. Не веднага рецидивист-убиец на момичета в парка, но потенциално опасен. Ако не такъв, то казах другите възможности какви са за мен. Рядко ми се случва да се заговоря наистина с някого непознат и обикновено става въпрос за бабичка/дядо по пейките, щото те си търсят да си чешат езиците, а аз изчезвам възможно най-бързо. Не щото непременно ме е страх, а защото не ми се говори и нямам какво да кажа на непознат, не се чувствам комфортно.

Извън темата: А още по-крийпи е някой да те е засякъл някъде на живо и да ти набара фейсбука, за да ти досажда. „Ама ти ли беше на 38ми септември 1865та в 25 часа и 65 минути на еди коя си спирка със синя тениска?!?!?!?!?!“ Ай да не, а?! При тва даже не съм кой знае колко атрактивна чак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си