Първоначално написано от YoungBloodZ случайно да се казваш Подлеций? Не виждам връзката. Първоначално написано от deitona22 Какво е туй? Онова с въпросите ли? Същото, да. Може и ти да седнеш ако искаш.
Първоначално написано от inewton Същото, да. Може и ти да седнеш ако искаш. Скучен съм,няма да ви е интересно. Но я дай примерен въпрос,че аз преди не съм бил активен толкова и не знам какво се пита.
Първоначално написано от deitona22 Скучен съм,няма да ви е интересно. По- интересно ще е, отколкото аз да седна.
Първоначално написано от inewton Не виждам връзката. измъкваш се от отговорност и топиш другите! Първоначално написано от inewton Може и ти да седнеш ако искаш. Първоначално написано от inewton М****, заклевам те да седнеш на горещия стол!
Първоначално написано от YoungBloodZ измъкваш се от отговорност и топиш другите! Ти си подлец защото искаш да седна. Седни ти!
Първоначално написано от YoungBloodZ измъкваш се от отговорност и топиш другите! ИльОменат,това с горещия стол е оная тема дето ми праща преди време ,като те питах за........сещаш се? Първоначално написано от inewton По- интересно ще е, отколкото аз да седна. Хм,дали? Първоначално написано от inewton Ти си подлец защото искаш да седна. Седни ти! И аз искам ти да седнеш.
Първоначално написано от deitona22 Хм,дали? И аз искам ти да седнеш. Аз там не сядам!
Първоначално написано от deitona22 ИльОменат,това с горещия стол е оная тема дето ми праща преди време ,като те питах за........сещаш се? същата Първоначално написано от inewton Ти си подлец защото искаш да седна. Седни ти! в момента пак показваш колко си подъл, сменяйки темата!
Първоначално написано от YoungBloodZ в момента пак показваш колко си подъл, сменяйки темата! Имам си причина да не сядам.
Първоначално написано от inewton Аз там не сядам! Шубе.
Първоначално написано от deitona22 Шубе. Не. Ако те интересува питай dreamwalker. Тя знае причината.
Първоначално написано от inewton Имам си причина да не сядам. тя ме е блокирала кажи ти (може и на ЛС)
Първоначално написано от YoungBloodZ тя ме е блокирала кажи ти (може и на ЛС) Не се учудвам. Казах ти да се спреш.
какво да спра?
Първоначално написано от inewton Не. Ако те интересува питай dreamwalker. Тя знае причината. Е да де,причината е че те е шубе.
Първоначално написано от YoungBloodZ какво да спра? Това с она. Първоначално написано от deitona22 Е да де,причината е че те е шубе. Щом казваш.
нютоне, кога ще ви женим с минчето ве
Когато си признаеш, че си dreamwalker. Ама и тогава няма да стане.
Първоначално написано от inewton Когато си признаеш, че си dreamwalker. Ама и тогава няма да стане. тогава нямам стимул да признавам ве умник
Първоначално написано от Electrа тогава нямам стимул да признавам ве умник Предпочитам да предупредя, отколкото да не си спазя обещанието.
Първоначално написано от inewton Предпочитам да предупредя, отколкото да не си спазя обещанието. що не харесваш минчето ве, тя те харесва
Първоначално написано от Electrа що не харесваш минчето ве, тя те харесва Не съм длъжен давам обяснения.
Първоначално написано от inewton Не съм длъжен давам обяснения. много сладка двойка сте кекекеке
Първоначално написано от inewton Когато си признаеш, че си dreamwalker. Ама и тогава няма да стане. тя си го призна ама ти искаш DREAMWALKER да си признае че е тя
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda тя си го призна ама ти искаш DREAMWALKER да си признае че е тя а ти кога ще си признаеш че си needaboss?
Правила