- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
пхахаха, ааа не е истина женската наглост
тая Богданска на лудия репортер курвето се чудила защо хората замеряли колата и с домати след като е лапала чужди пръсти, т.е. п**ки при всяка командировка, а после радостно се връщала при Данито , нежно го прегръщала вечер и му казвала "обичам те" за лека нощ
кикикик
май започвам да влизам в пенсионерския режим
нищо, така е по-добре
само да започна и да си лягам навреме и всичко ще бъде супер
отделно трябва да
спра да overthing-вам ситуации, пък макар и по-обширни, много време губя с това
да преодолея по някакъв начин притеснението си да се изразявам и аргументирам
да го давам по-постепенно с всички неща
и да осъзная, че ги има тези всички неща, не е като да си губя времето в безсмислиции затова не съм найсуперотдадена и не трябва да сдухвам от този факт, защото това съм си аз и моето битие, а другите имат други цели в тяхното си битие
не можеш да огрееш навсякъде еднакво, Боряна -.-
и все пак не трябва да се занемарявам, де, онези мили думи на изпита не искам да си останат там
просто без премисляне, с повече планировка на извънуниското учене и по-скоро с осъществяването му и всичко ще е шес' и в двете значения, хе
и вълнувам се за 3
същите скоби, хе
Последно редактирано от Dagichka : 09-19-2016 на 14:28
Чудя се дали нишката дето постепенно започна сякаш да се разплита се скъса отново или и в момента се разплита,но малко по незабележимо. Дали най-накрая ще успея да достигна до моя вътрешен покой. А не искам кой знае колко неизпълними неща...може би...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последната една седмица ми беше като сън... Даже още малко ме е страх, че наистина е и ще се събудя. Просто не искам никога да губя отново истинското щастие. Щастието което само едно нещо на света ми носи.
И да, не всичко е перфектно - трябва да сменям квартирата отново. Определени индивиди ме напрягат, от други съм неприятно изненадан (дори леко разочарован)... но знам, че всичко ще е наред. Няма как да не е. Каквото и да се случва - знам, че имам с кого да посрещна всичко, било то хубаво или не толкова хубаво. Че имам човек на когото мога винаги да разчитам, че винаги можем да разчитаме един на друг... Няма по-хубаво чувство от това.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"