.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    има учение за правилно упражняване на вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, докато религии от рода на кришна и санкиртан не само са на някакъв незнаен език (в онзи случай санскрит), ако и да има мнозина дето се пишат за специалисти/авторитети в тази област, но и изповядват някакви странни учения, които не са във връзка с нормалния живот според представеното и в библейските писания, които са единствените официални Св. Писания за тази планета, обаче и мнозина в този форум се оказаха без интерес към истинската вяра, други дори - нейни противници, пък за още по-голямо съжаление в днешно време почти не се намират последователи на правилното упражняване/практикуване на вярата в истинския Господ Бог, поради тази причина на хора като теб може да им се наложи сами да се справят с проблемите си, включително и сами да се ориентирват във вярата, в случай че се стигне до там...
    Братле нищо не може да ме разубеди че Бог съществува. Каквото и да прочета каквото и да видя просто така съм настроен психически.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Братле нищо не може да ме разубеди че Бог съществува. Каквото и да прочета каквото и да видя просто така съм настроен психически.
    сещам се за едни религии и богове, които са като от комикс в сравнение с истинската вяра и истинският Бог, някак не ми е до това да повтарям едни и същи изрази/фрази като папагал, понеже често ги използвам и не искам да ставам досаден, но няма как човек да има общение с истинското Божие Царство ако при него вярата е през призмата на някаква човешка религия - има изкривяване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си