- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
за една година потребителите са паднали точно с 50%
в бгмама интересно ли е или има само заблудени майки?
Чувствам се супер,пиша си с момиче,с което мисля че ще потръгнат нещата![]()
Аз чета козметиката на мамата - има бая заблудени шматки.
ОН: Беше хубава вечер - излязох уж за половин час, за да пия чай, а се прибирам четири часа по-късно. Беше хубаво.
Д*еб*а и тъпата програма са направили тия от унисисие.
Нещо ме е налегнала есенна умора. Кажете как да се излекувам.Яко мързел ме тресе.
Съседният блок ме приспиват и събуждат с "Трепни". На риплей по няколко пъти.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Когато един мъж изглежда като алфа, но не се интересува да е на върха на йерархията и гонката се случва така, че обществото в опита си да си обясни защо и да му сложи по лесна табела, стига до банални заключения от рода на : "Сигурно е гей"
Когато един мъж е повече от алфа, той умее лесно да игнорира обществото, да мисли и да се държи както се чувства и иска (в разумни граници разбира се ), а обществото не може дори да одраска неговото самочувствие..Няма нищо по удовлетворяващо от това да бъдеш злато пред очите на жените, да правят опити, но да не могат да те имат и по лошо, да не могат да си обяснят защо не могат да те имат
( освен това, когато една жена е хвърлила куп усилия да ти спечели вниманието се чука както не се е чукала досега през живота си.. Вероятно отчасти от някаква извратена благодарност, че най сетне са паднали трохи внимание в нейната чиния
)
Последно редактирано от Maleficus : 10-05-2016 на 16:40
Никъф глас, братче! Напрао... Измъчих се с една ампула преди малко, може и да почна да се чувам скоро. :дд
Последно редактирано от LoadRunner : 10-05-2016 на 19:05
Най-доброто ми решение евър! Мотивация, ентусиазъм, енергия, надежда, щастие, предизвикателство... толкова е хубаво.
Бг образованието има надежда, определено, щом на едно място може, може и на други...