- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Ето, като за начало аз ще ти дам един практически показател от живота ти:
"Ново изследване: От марихуаната се затъпява
Сканираните изображения на мозъците на 1000 души, редовно употребяващи канабис е установило, всички те имат недостиг на на приток на кръв за сивото им вещество."
ПП: Като се има предвид, че на теб това е един от основните ти притоци на вдъхновение (както неведнъж си казвал). Всички можем да стигне до извода, че това вдъхновение е от гъза си. Учените го казват, не аз.
Изобщо сатанизма ти е гЪзарска раБота, чоИвек.
Последно редактирано от defender : 11-29-2016 на 22:09
От марихуаната се затъпява понеже ти прецаква краткосрочната памет, нищо повече. Така или иначе тая памет е необходима само за практически цели. Ако си наясно как действат тестовете за интелигентност, ще видиш каква огромна роля играе краткосрочната памет при решаването на такива задачи. Но аз не ти говоря за интелигентност, понеже външния свят програмира човека към знания и умения, а вътрешния го депрограмира към мъдрост и самоосъзнаване. Естествено че за човек, който няма такива философски наклонности, марихуаната може да води само до затъпяване и в повечето случаи до това и води, особенно ако се злоупотребява. Ти всъщност въобще пробвал ли си, че говориш?