.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 181

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Волен ахахахахах Волен Сидеров и истина в едно изречение...

И какво толкова сте взели да плюете ЕС, като не ви изнася малко по-надолy от хотел "Москва" си подавате документите за гражданство и сте готови
    Всеки, който не споделя "европейските либерални ценности" и политиката на ЕС го прави русофил ? Кога ще разберете, че подобно разделяне на българите не води до нищо добро? ЕС е виновен за масовата приватизация на държавните предприятия и прехвърлянето на добива на ресурси в ръцете на международни компании. Българското производство е тотално унищожено, а малкия и част от средния бизнес е тотално смачкан. Ето до това доведе така желания опит за интеграция. Продължавайте да се радвате, че може да ходите да берете ягоди или да миете съдове в Англия и да възхвалявате ЕС.
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Kriegmarine Виж мнението
    Всеки, който не споделя "европейските либерални ценности" и политиката на ЕС го прави русофил ? Кога ще разберете, че подобно разделяне на българите не води до нищо добро? ЕС е виновен за масовата приватизация на държавните предприятия и прехвърлянето на добива на ресурси в ръцете на международни компании. Българското производство е тотално унищожено, а малкия и част от средния бизнес е тотално смачкан. Ето до това доведе така желания опит за интеграция. Продължавайте да се радвате, че може да ходите да берете ягоди или да миете съдове в Англия и да възхвалявате ЕС.
    Ахахахаха, трол от Патриотичния фронт в тийн форум, това е нещо ново.

https://bivol.bg/bspleaks-trolling.html
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ахахахаха, трол от Патриотичния фронт в тийн форум, това е нещо ново.

https://bivol.bg/bspleaks-trolling.html
    Какво общо имам с Патриотичния фронт ? Да виждаш някъде агитация или нещо подобно ? Единствено изразих мнението си относно ЕС и проблемите в българското общество. Това, че не ги споделяш не ме прави симпатизант или член на партия.
    "Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Какво общо имам с Патриотичния фронт ? Да виждаш някъде агитация или нещо подобно ? Единствено изразих мнението си относно ЕС и проблемите в българското общество. Това, че не ги споделяш не ме прави симпатизант или член на партия.
    Добре, кажи нещо за себе си, убеди ме, че не си платен трол.

Платените тролове опетняват репутацията на обикновените тролове.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Добре, кажи нещо за себе си, убеди ме, че не си платен трол.

Платените тролове опетняват репутацията на обикновените тролове.
    Защо смяташ, че трябва да си платен трол, за да се изказваш по дадена тема ? Бих ти дал обяснение, само ако имаш някакво основание да ме наричаш "платен трол".

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Напротив.. България влезна в ЕС 2007 а приватизацията е след комунизма.
    Радвам се на интеграцията.
    1 седмица бях в Дания (по европрограма), обиколих централна и източна Европа (пак по европроект), заседавах в европарламента (отново по европроект). Ягоди не съм ходил да бера.....
    В момента от училището в което учех, всички от професия "Икономист", си водят лятната практика в Германия (и им плащат). Вторият етаж на същото училище беше изцяло ремонтиран(нови кабинети, нови чинове, офис столове) с европейски пари. Първия етаж пък беше ремонтиран от Америка за България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си