Първоначално написано от dreamwalker И хайде да разтурим съюза, който се опитва да поддържа относително мирна обстановка в Европа, а. Добре звучи. Никакъв прогрес. Човечеството ще спре да води войни, когато осъзнае колко малоумно е да мразиш някого, защото не прилича на теб. Трансексуален ли си?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Трансексуален ли си? Не, но и да бях, не виждам с какво щеше да допринесе това за аргумента ти.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не, но и да бях, не виждам с какво щеше да допринесе това за аргумента ти. Може просто да иска да разнообрази сексуалния си живот... П.С Ако беше, щеше да почне темата за гейовете и ЕС
Първоначално написано от dreamwalker Не, но и да бях, не виждам с какво щеше да допринесе това за аргумента ти. Защото се държиш като такъв. Тази култура на изпедерастяване не ми допада.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Защото се държиш като такъв. Тази култура на изпедерастяване не ми допада. Как се държи един транссексуален човек. Колко такива си срещал.
Правила