- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Парламентарни избори
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Единствената цел на съюза е корпорациите да трупат непрекъснато печал, не да поддържа мира.
Не мисля, че разбираш смисъла на войните. Те не се водят, защото мразиш някой, а защото имаш интерес от тях, назависимо дали е икономически, политически или идеологически. Войните са ужасно нещо, но са част от човешкия живот.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За да може България и другите държави да придобият независимост и суверинитет ЕС трябва да се премахне из основи и да се създаде съюз на други ооснови. Единици управляват света, отговорност носят великите сили, лидерите, които управляват, а не простия народ, който е заблилуден и не знае къде се намира. Дори хората от развитите държави по- малко се интересуват от политика и свят заради убедеността им и пълната паница.