- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Парламентарни избори
Всеки, който не споделя "европейските либерални ценности" и политиката на ЕС го прави русофил ? Кога ще разберете, че подобно разделяне на българите не води до нищо добро? ЕС е виновен за масовата приватизация на държавните предприятия и прехвърлянето на добива на ресурси в ръцете на международни компании. Българското производство е тотално унищожено, а малкия и част от средния бизнес е тотално смачкан. Ето до това доведе така желания опит за интеграция. Продължавайте да се радвате, че може да ходите да берете ягоди или да миете съдове в Англия и да възхвалявате ЕС.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Ахахахаха, трол от Патриотичния фронт в тийн форум, това е нещо ново.
https://bivol.bg/bspleaks-trolling.html
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пробемът е в подрастващите поколения, че не осъзнават случващото се. Тяхното внимание е прехвърлено в това да мислят за Издислав и кой ще спечели фермата биг брадър и т.н. Тотална подмяна на ценности и промиване на мозъка. Аз се намирам точно в такива среди и много добре го виждам.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
ЕС е виновен и че не преписах на изпита. Меркел просто не иска да го взема тоя изпит![]()
Сега сериозно: Когато участвах в евроскола и бях в парламента в Страсбург, трябваше да прочета доста за ЕС и за политиките които води. Истината е че дават много възможности, но някои хора като не се възползват от тях си е лично техен проблем...
Напротив.. България влезна в ЕС 2007 а приватизацията е след комунизма.
Радвам се на интеграцията.
1 седмица бях в Дания (по европрограма), обиколих централна и източна Европа (пак по европроект), заседавах в европарламента (отново по европроект). Ягоди не съм ходил да бера.....
В момента от училището в което учех, всички от професия "Икономист", си водят лятната практика в Германия (и им плащат). Вторият етаж на същото училище беше изцяло ремонтиран(нови кабинети, нови чинове, офис столове) с европейски пари. Първия етаж пък беше ремонтиран от Америка за България.
Да, съгласен съм, че подпомага програми, но е факт че ограничава суверенитета на националните държави в съюза. В този си вид ЕС представлява по-скоро идеята на Кант за "Съединени европейски щати" , а не както беше замислен в края на миналия век като "Съюз от национални държави".
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
За да може България и другите държави да придобият независимост и суверинитет ЕС трябва да се премахне из основи и да се създаде съюз на други ооснови. Единици управляват света, отговорност носят великите сили, лидерите, които управляват, а не простия народ, който е заблилуден и не знае къде се намира. Дори хората от развитите държави по- малко се интересуват от политика и свят заради убедеността им и пълната паница.
Единствената цел на съюза е корпорациите да трупат непрекъснато печал, не да поддържа мира.
Не мисля, че разбираш смисъла на войните. Те не се водят, защото мразиш някой, а защото имаш интерес от тях, назависимо дали е икономически, политически или идеологически. Войните са ужасно нещо, но са част от човешкия живот.