- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Кое е мръснишкото на това да се подхлъзнеш на първото стъпало и да слезеш седнал до долу???
Имах предвид дали си спазил глупавата традиция днес.
И двете ми харесват еднакво, може би комбинацията е най-добрият отговор, защото сексът не е същия без гушкането след това.
Кога за последно излезе на нощен бар/дискотека?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
вАпрос???
Не.
Сподели няколко любими моменти от миналото лято.
Най-хубавият секс през живота ми. Дори се влюбих. Но тя си имаше приятел. Най-хубавият и най-лошият спомен едновременно.
Остава.
Най-хубавото море, най-запомнящите се походи, общо взето най-много пътувания. И най-яките партита. Толкова много прекрасни спомени, това е едно от двете ми най-хубави лета.
остава.
Беше това лято. През последните две години се бяха борила със здравословни проблеми, както и личностни. Никога за цялото лято не съм в София (града ми) и се страхувах, че приятелите ми ще ме забравят, ще си излизат заедно и няма да се сетят за мен, но не беше така. Дори и от далеч пак поддържахме добра връзка и не се чувствах забравена, което поне за мен беше важно тогава. Също така направих нещо, което от около 3 години се опитвам да направя, но така и не успявам. Освен това имам много хубави спомени от следобеди прекарани на плажа, вечери танцувайки боса на пясъка под звездите в плажните заведения.
Ако можеше да продължиш сегашното си ниво на образование (средно, висше) в България или в чужбина, къде щеше да избереш и защо?
Можех да го продължа в чужбина, обаче останах тук. Сега пак бих направила същия избор, в чужбина евентуално само магистратура. Просто не се чувствам достатъчно уверена в себе си, че ще се справя са сама на ново място в чужда страна. Обичам да се чувствам защитена, а сама в чужбина няма как да го усещам по този начин. При вариант да замина с някого, или при някого, не бих се поколебала.
Ще останеш ли да живееш в България след завършване на образованието си? Защо?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да.
Не си представям да живея някъде другаде освен в България.
Дори и да се случи,бих се връщал винаги когато мога тук,защото съм българин.
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Вие си оставайте, но мацките се изнасят в по-добрия свят. Само кочове ще останете
По темата:
Живея там където ми е по-добре. Ако ми изкочи добра възможност в чужбина ще замина.
Остава.
В сферата в която искам да се занимавам в България има добра реализация, така че ако нищо не се промени в бъдеще, мисля да работя в България
Остава
Както казаха нагоре, ако нещо ми излезе по-добра опция като заплащане, макар че има глад за моята специалност тук, бих заминала. Далеч съм от тая жертвоготовност, присъща на много хора, най-вече на моята възраст. Ще живея и ще работя там, където се чувствам добре, дори това да значи да съм на 5 самолета от България.
Занимаваш ли се с изкуство под някаква форма и под каква точно, ако да?
квак
Не,освен че от време на време рисувам някви глупости и чат пат стават хубави,
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Свирил съм сериозно на пиано 12 години. Ама от 2 години почти не се занимавам.
Харесваш ли математиката?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Бих казал, че дори обичам математиката, стига да не включва геометрия.
На каква възраст проговори?
Никва идея.
Требва да питам наще,ама мисля че е било раничко
Остава.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Да се върнем на въпроса с реализацията...Аз съм професионален водолаз ,тъй че тук трудно мога да взимам добри пари за тази работа.Варианта ,на който съм сега (лятото в Гърция и зимата в София ) си ме устройва идеално.Обичам си България ,това е положението!
Би ли заминал далеч ,само и само да си близо до момиче(момче) ,в което си влюбен?
Искам да ти кажа, че в момента съм в провинцията и в моето село има само 2-3 по-млади момичета на кръст. Изобщо не се бъзикам, с които момичета не искам да се сближавам.
Остава.
Не.
Какво би причинил/а на ало-измамник,ако ти звънне и му направиш клопка,без полиция?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..