.
Отговор в тема
Страница 450 от 476 ПървиПърви ... 350400440446447448449450451452453454460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 11 226 до 11 250 от общо 11900
    Мега фен Аватара на divergent
    Кое е мръснишкото на това да се подхлъзнеш на първото стъпало и да слезеш седнал до долу???
    Имах предвид дали си спазил глупавата традиция днес.

И двете ми харесват еднакво, може би комбинацията е най-добрият отговор, защото сексът не е същия без гушкането след това.
    Кога за последно излезе на нощен бар/дискотека?
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Кое е мръснишкото на това да се подхлъзнеш на първото стъпало и да слезеш седнал до долу???
    Имах предвид дали си спазил глупавата традиция днес.

И двете ми харесват еднакво, може би комбинацията е най-добрият отговор, защото сексът не е същия без гушкането след това.
    Кога за последно излезе на нощен бар/дискотека?
    25 януари и тоя месец на 11-ти пак ще се ходи без никакъв алкохол разбира се
    Прошка аз ще искам чак септември защото тогава е курбан Байряма и при нас тогава се иска и прошка освен всичко
    Последно редактирано от Рандомммм : 02-26-2017 на 13:22

вАпрос???

Повече от фен
    Meh.
    Аз си представих съвсем друго.
    вАпрос:
    Харесваш ли кючеци?

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Meh.
    Аз си представих съвсем друго.
    вАпрос:
    Харесваш ли кючеци?
    Yorgo kuchek the best

Не.
    Сподели няколко любими моменти от миналото лято.

Повече от фен
    Най-хубавият секс през живота ми. Дори се влюбих. Но тя си имаше приятел. Най-хубавият и най-лошият спомен едновременно.
    Остава.

Най-хубавото море, най-запомнящите се походи, общо взето най-много пътувания. И най-яките партита. Толкова много прекрасни спомени, това е едно от двете ми най-хубави лета.
    остава.

Беше това лято. През последните две години се бяха борила със здравословни проблеми, както и личностни. Никога за цялото лято не съм в София (града ми) и се страхувах, че приятелите ми ще ме забравят, ще си излизат заедно и няма да се сетят за мен, но не беше така. Дори и от далеч пак поддържахме добра връзка и не се чувствах забравена, което поне за мен беше важно тогава. Също така направих нещо, което от около 3 години се опитвам да направя, но така и не успявам. Освен това имам много хубави спомени от следобеди прекарани на плажа, вечери танцувайки боса на пясъка под звездите в плажните заведения.

Ако можеше да продължиш сегашното си ниво на образование (средно, висше) в България или в чужбина, къде щеше да избереш и защо?

Можех да го продължа в чужбина, обаче останах тук. Сега пак бих направила същия избор, в чужбина евентуално само магистратура. Просто не се чувствам достатъчно уверена в себе си, че ще се справя са сама на ново място в чужда страна. Обичам да се чувствам защитена, а сама в чужбина няма как да го усещам по този начин. При вариант да замина с някого, или при някого, не бих се поколебала.

Ще останеш ли да живееш в България след завършване на образованието си? Защо?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Можех да го продължа в чужбина, обаче останах тук. Сега пак бих направила същия избор, в чужбина евентуално само магистратура. Просто не се чувствам достатъчно уверена в себе си, че ще се справя са сама на ново място в чужда страна. Обичам да се чувствам защитена, а сама в чужбина няма как да го усещам по този начин. При вариант да замина с някого, или при някого, не бих се поколебала.

Ще останеш ли да живееш в България след завършване на образованието си? Защо?
    аз вече съм завършил но да кажем че човек се учи цял живот и колкото и добър да ставам в това което правя
    ще си остана тук защото съм българин

остава
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Да.
    Не си представям да живея някъде другаде освен в България.
    Дори и да се случи,бих се връщал винаги когато мога тук,защото съм българин.
    Остава.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Повече от фен
    Вие си оставайте, но мацките се изнасят в по-добрия свят. Само кочове ще останете

По темата:
    Живея там където ми е по-добре. Ако ми изкочи добра възможност в чужбина ще замина.
    Остава.

Супер фен Аватара на killemall_2002
    В сферата в която искам да се занимавам в България има добра реализация, така че ако нищо не се промени в бъдеще, мисля да работя в България
    Остава

Мега фен Аватара на tori
    Както казаха нагоре, ако нещо ми излезе по-добра опция като заплащане, макар че има глад за моята специалност тук, бих заминала. Далеч съм от тая жертвоготовност, присъща на много хора, най-вече на моята възраст. Ще живея и ще работя там, където се чувствам добре, дори това да значи да съм на 5 самолета от България.
    Занимаваш ли се с изкуство под някаква форма и под каква точно, ако да?
    квак

Град
    София
    Не,освен че от време на време рисувам някви глупости и чат пат стават хубави,
    Остава.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Свирил съм сериозно на пиано 12 години. Ама от 2 години почти не се занимавам.

Харесваш ли математиката?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Бих казал, че дори обичам математиката, стига да не включва геометрия.
    На каква възраст проговори?

Град
    София
    Никва идея.
    Требва да питам наще,ама мисля че е било раничко
    Остава.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Никва идея.
    Требва да питам наще,ама мисля че е било раничко
    Остава.
    на 2-3 сигурно щом на 4 години вече знаех да псувам и да показвам среден пръст значи едва ли съм проговорил късно

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    на 2-3 сигурно щом на 4 години вече знаех да псувам и да показвам среден пръст значи едва ли съм проговорил късно
    Струва ми се че си забравил да зададеш въпрос.

Да се върнем на въпроса с реализацията...Аз съм професионален водолаз ,тъй че тук трудно мога да взимам добри пари за тази работа.Варианта ,на който съм сега (лятото в Гърция и зимата в София ) си ме устройва идеално .Обичам си България ,това е положението!
    Би ли заминал далеч ,само и само да си близо до момиче(момче) ,в което си влюбен?

Искам да ти кажа, че в момента съм в провинцията и в моето село има само 2-3 по-млади момичета на кръст. Изобщо не се бъзикам, с които момичета не искам да се сближавам.
    Остава.

Цитирай Първоначално написано от ColdEdgE Виж мнението
    Би ли заминал далеч ,само и само да си близо до момиче(момче) ,в което си влюбен?
    Да, дори щях.
    С чорапи ли спиш?

Град
    София
    Не.
    Какво би причинил/а на ало-измамник,ако ти звънне и му направиш клопка,без полиция?
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си