- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
една интрига не е истинска, ако не се включиш, нали?![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Като приемем факта, че се познавам с тях ирл и контактувам с тях всеки ден.. и двамата знаят, че се ебавам.. не виждам проблем ;о
Нооо, все пак да.. не може интригата да е пълна, ако аз не съм се включил.. ;д
Пък и те са ме ебавали, за поне 2-3 гаджИта от фороня тъй че...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
АХхаХЕХХЕ как мазно се кривиш като мек сапун ;д не знаех, че си такъв сапун , извинявай в бъдеще ще се съобразявам ;с
Цензурирано.
Последно редактирано от Indistinct : 04-10-2017 на 20:08
Dr. Gregory House
като влезе иди разправяй че бил мек после
иначе всеки ти знае тъпотиите и какви постъпки имаш зад гърба си не ми казвай как да се държа
най-ми хареса тая част дето щеше да ни спукаш от бой на една форумна среща
имаш доста грехове за опрощаване
пп
нямам постъпки или действие от което да ме срам в този живот и не крия какво съм правил
Абе младеж, ти психически освидетелстван ли си? Че така като те гледам какви ги дрънкаш май си с поне 3 лоботомии
Dr. Gregory House
calm down, boyzz
То бива наглост, ама тяхното граници няма. Имам нужда да напсувам някого, но не ми е дотам възпитанието. Още месец. Само месец.
ПС: Всички млади пият наркоман! И аз с тях дружно. (за лимон говоря, че ще тръгне пак клюката :Д)
едитче: Girl's calmy, girl's calmy, girl's calmy, I won't take their heads off...
ПС на едитчето: Yungen - Comfy
едитче2: АХАХАХХАХХААХ АРСЕНАЛ ПОЗОР. :Д
Последно редактирано от Lilanda : 04-10-2017 на 20:37
евок, преебах се да го гледам тва клипче
едно от най-тъпите неща, които съм гледал напоследък :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
абе днеска от време на време не ми работи скрола в тоя сайт
Изпуснала си значи бая. От този кръг шампионата се раздели на три групи. Първа шестица и две групи по 4 отбора. Левски са втори в първата шестица, а ЦСКА-София трети. Локо Пловдив вече са шести след Черно море и Дунав.
По-важното е в следващия кръг да се опънем и на Лудогорче.
Иначе щом Тори и Антракса са скъсали значи е време форомните свалячи и свалячки да точат зъби.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-10-2017 на 22:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ае стига сте коментирали, де. Ебахти, човек не мое се похвали, че е пръднал даже.
ОН: Тия тъпи ръце как болят, мамка му! Ама утре, ако въобще стана навреме, ще ида да ме излекуват. Евентуално.
Танцува ми се, разбива ми се и ми се припяват някви яки песни, което ме прави нетърпелива за партейту в четвъртък, ест ако нищо не се развали като план.
Ще живея, да. Не е по-голяво от мен.
Тя е много осъдителна, което е смешно, щото е по-голям боклук от мен.
И имам кайнда досадни гости с преспиване, дано скоро се изнесе от нас, щото не съм свикнала да има някой 24/7 покрай мен.
И такову... Гладна съм.
И трябва да си навия аларма за утре, ако ще ходя да ми лекуват ръчучките.
квак
сега разбирам защо антракса е почнал да тренира :Д :Д :Д
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Някой навит ли е да почнем да се занимаваме с телефонни измами? Баси, тая откъде ги изкара тия 30 бона, а реват, че пенсионерите нямат пари...
Мале още не мога да повярвам, че е истина това известие. Трябва пак да проверя дали не халюцинирам, все пак във фрикасето имаше гъби.
вчера слушах по нова, че са правили акция с техен репортер и са изловили 1
питам аз
как така полицията не направиха няколко акции, да са ги изловили вече повечето
звучи сякаш не са взети мерки
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Леле леле леле още се смея. Излизах с един приятел, че трябваше да му обясня разни неща за една презентация. Като се прибирахме се разминахме с него и той ме подмина все едно не сме били преди няколко часа заедно. А момчето с мен ми каза "Виждаш ли го тоя? Това момче нещо не е много наред. Не съм сигурен, че е добре с главата." И като започна да ми обяснява разни неща и аз направо се счупих да се хиля като идиот, по едно време просто му казах "Намери на кого да ги разправяш, знам всичко от първо лице." Направо не мога да спра да се треса от смях, много обичам да получавам информация за общи познати без да съм питала каквото и да било.
Днес с професора правихме залози дали нашата специалност ще просъществува, или ние ще сме първите и последните. Оказа се, че и тази година я има, тези от университета са големи смелчаги. Но пък може наистина да се излъже някой да се запише, то звучи много добре, ама после какво се оказва...
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Ахахах, не е за това, ама и в тази насока е само в плюс.![]()