.
Затворена тема
Страница 192 от 300 ПървиПърви ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 776 до 4 800 от общо 7495
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    дават сцена от "киев" - снимат София - вижда се Александър Невски :Д :Д :Д

дават няква украинска зала - снимат стадиона на локо

дават няква местна зала - снимат националния стадион :Д

казват, че залата е на 5 преки - отива на 100 метра от предното място

треньора в залата е треньора от Pitbulls

просто уникален филм :Д

половината от действието се развива в циганската махала до Западен парк, там дет е центъра на Спийди :Д :Д

просто невероятен филм
    Не знам дали си гледал втора и трета част, но там е нещо подобно - половината от действията се развиват в България и половината актьори са българи. Не е важно къде се развива и къде казват, че е, защото нали се сещаш, че само българите ще познаем къде е? Друг е въпроса, че имаше доста гафове във филма, най-вече това, че Бойка ритна някакъв към въжетата на ринга, а той направи 3 метра висок скок и прелетя извън ринга.

много ми е добре като ставам в 11 ч

Мега фен Аватара на tori
    Тва беше един от най-яките рождени дни в последните години! Забавлявах се много, а компанията беше един път. Якото беше, че нямаше някви пиянски изцепки или нещо, а напротив - правихме си кефа както трябва. :3 Ся си пия първото кафе за деня и ми е ного яко. Ебахти чила ми е. :3
    квак

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не знам дали си гледал втора и трета част, но там е нещо подобно - половината от действията се развиват в България и половината актьори са българи. Не е важно къде се развива и къде казват, че е, защото нали се сещаш, че само българите ще познаем къде е? Друг е въпроса, че имаше доста гафове във филма, най-вече това, че Бойка ритна някакъв към въжетата на ринга, а той направи 3 метра висок скок и прелетя извън ринга.
    да бе, знам за предните - бяха снимали софийския затвор, също имаше от околността - сцените в кариерата и т.н.

тъпа работа и много слаб филм като цяло - тоя татуирания изрод го ползват в някви такива филми, в които им трябва изрод - той е идеален и предполагам, че е евтин :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Супер фен Аватара на corbV2
    Новото клипче на лудака:
    http://instagram.fsof2-1.fna.fbcdn.n...74831616_n.mp4
    Много ме кефи ;д.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на divergent
    А какво може да ми стане от тоя уран, понеже ще ходя в Хасково и да се чудя дали да пия вода?
    Днес супер спонтанно решихме да ходим на кино, но нямаше места, та остана за неделя. Как може точно тази неделя да е Великден... Трябва да отида да запаля свещичка, но сигурно ще е следобед, евентуално може да не е толкова претъпкано. И много ме напряга това монотонно повтаряне на една и съща фраза, като го казвам така по задължение и се чувствам супер тъпо, че го казвам. Нищо против пича и религията, обаче точно тази част не ме кефи. А също и че джизъс и Лазар могат да възкръсват, а другите не могат.
    Снощи бях на ресторант с Рик Рос по думите на аверката. През цялото време докато този Кинг Конг седеше на масата срещу мен и пушеше пури, си пеех на ум песничките All day nigga, My nigga и Hot nigga.
    Също и осъзнах, че един ден игнор прави чудеса и животът става по-хубав. Това разбира се, когато игнорът идва от твоя страна, а не е насочен към теб.
    Предстои ми една много кофти ситуация в началото на следващият месец и не знам какво да правя. Ще ходя на едно място, където ще бъде кръша ми, но по това време най-добрият ми приятел ще ми бъде на гости. Хем ще е супер тъпо да го оставя самичък, хем ще е кофти да ме придружава там. Но наистина ще бъде много грозно да го зарежа, та най-вероятно ще го взема с мен и ще ги запозная. В най-добрият случай ще предизвикам ревност, може и просто да не предизвикам нищо, лошо ще е само ако тръпката вземе да се откаже. Но предпочитам да пожертвам любовта пред приятелството.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    А какво може да ми стане от тоя уран, понеже ще ходя в Хасково и да се чудя дали да пия вода?
    А ти няква тъпа ли си? И на всичко отгоре висиш и питаш в тийнфорум!
    Навсякъде всеки бучи че водата е радиоактивна и там пият от водоноски а ти питаш тука дали да пиеш вода от хасково вместо да си вземеш минерална понеже и без това като човек е на път пие само минерална защото е в шишета. Бахти прос*а*а п*т*а.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ще проговориш испански.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    заработих колкото за една седмица днес

мисля че мога да си почина известно време
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Навсякъде всеки бучи че водата е радиоактивна и там пият от водоноски а ти питаш тука дали да пиеш вода от хасково вместо да си вземеш минерална понеже и без това като човек е на път пие само минерална защото е в шишета. Бахти прос*а*а п*т*а.
    брато, сериозно ли си толкова зле?
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ще проговориш испански.
    добре, че поне някой загря. тъкмо се канех да си купувам разговорник, ама явно няма да има нужда.

Щом не всички са кухи като рънъра и има хора, разбиращи от ирония, значи още има надежда за тоя форум.

Голям фен Аватара на lunacy
    разказах на майка ми случката с момичето / тая дето ме заряза защото не исках да спя с нея на първата среща /

и тя се смя ЛОЛ

мерси, мамо

Супер фен Аватара на sladura89
    HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
    ПАК ЛИ?
    ма ти сериозно ли?
    червей?
    Комплексар! Искрено ме забавляваш с недоносената си злоба сигурно капе пяна от устата ти като пишеш коментари! Сигурно вашите като са те правили са били супер изнервени!
    Последно редактирано от sladura89 : 04-14-2017 на 22:20

Ми най-много да започнеш да светиш като крушка и да излъчваш електричество като АЕЦ-а!

А също и че джизъс и Лазар могат да възкръсват, а другите не могат.
    Напротив всеки може, проблема е, че без да го вярваме няма как да се случи! Именно Христос е искал с този пример да покаже, че всичко е възможно, ако обаче вярваш в него!

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    тая дето ме заряза защото не исках да спя с нея на първата среща
    Къде тая бре дай я насам!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Напротив всеки може, проблема е, че без да го вярваме няма как да се случи! Именно Христос е искал с този пример да покаже, че всичко е възможно, ако обаче вярваш в него!

маааааааааааааааалко изкривяваш схемата

идеята на възкресението е да докаже, че бог е над всичко. На практика връща исуската, за да покаже, че може, затова и трябва да вярваш в него, защото той е бащата на всичко и само той може да се върне към живот нещо, което е умряло. Тва е като да кажеш, че имаш голям чеп и после да го извадиш

също така е да покаже, че този, който е чист ще бъде съживен, щот нали исуската е най-чистия от всички и затова умирга, за да изкупи греховете на всички бла бла

read your fucking bible

идеята е, че всичко е възможно за Него, докато за теб - не. Трябва да вярваш, защото той е всичко, сеш се :Д
    Което не значи, че като вярваш в него всичко е възможно за теб - напротив, за теб е възможна само вярата, че той може.

нещо като думите на Тръмп, че ако Китай не направят нещо по въпроса със Северна Корея, Той Ще направи :Д :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Какво доставя ли ти удоволствие да обиждаш и да злобееш върху другите! Изби ли си поредният комплекс? Заради такива като теб, някои хора така се стресират, че им се збърква живота от всякъде!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Заради такива като теб, някои хора така се стресират, че им се збърква живота от всякъде!
    Сладура след всеки мой пост

ставаш за веднъж, поне си поддържаш косата

Мега фен Аватара на Lilanda
    Днес е един скръбен ден за всеки свързан с Ливърпул и с футбола. Не знам защо ми е толкова емоционално винаги на този ден, макар и да не съм била родена. Дори не знам какво друго да напиша...YNWA, 96

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    да бе, знам за предните - бяха снимали софийския затвор, също имаше от околността - сцените в кариерата и т.н.

тъпа работа и много слаб филм като цяло - тоя татуирания изрод го ползват в някви такива филми, в които им трябва изрод - той е идеален и предполагам, че е евтин :Д
    Тоя татуирания уж го представяха за голяма работа, а Бойка го ступа за 1 минута.. наистина беше слабо. Колумбиеца от тройката беше много по-добре.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    мразя хората.
    баща ми спаси бебе коте преди няколко месеца изхвърлено, с едно оче само
    диво и си го гледаха с мама
    много трудно се доверяваше и само се криеше
    порастна
    преди 4-5 дни изчезва за 1 ден
    прибира се със свирене като диша и се крие, не яде
    лекаря казва че е бита и има счупени зъби и нос
    и получава белодробен кръвоизлив защото се оказва че и вътрешно е била зле
    и я приспивят
    и майка ми и баща ми плачат вкъщи и са я погребали
    мразя хората, заради толкова причини, и това е още една
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    мразя хората.
    баща ми спаси бебе коте преди няколко месеца изхвърлено, с едно оче само
    диво и си го гледаха с мама
    много трудно се доверяваше и само се криеше
    порастна
    преди 4-5 дни изчезва за 1 ден
    прибира се със свирене като диша и се крие, не яде
    лекаря казва че е бита и има счупени зъби и нос
    и получава белодробен кръвоизлив защото се оказва че и вътрешно е била зле
    и я приспивят
    и майка ми и баща ми плачат вкъщи и са я погребали
    мразя хората, заради толкова причини, и това е още една
    не мрази хората както има такива които нараняват има такива и които спасяват

много пъти приемал хора които нямат пари но искат да помогнат на някое животно от добро сърце
    взимах им пари само за медикаментите а те излизат стотинки и накрая винаги се отблагодаряваха

иначе това което не ми изглежда толкова неспасяемо по думите ти
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    да не се заричам, довечера бих налепила плакати
    с Фарчето и как е умряла
    и всички останали котки, които са отровили/унищожили съседите ни, да знаят какви чудовищни поражения са това
    боли ме сърцето, като знам колко страда баща ми в момента, не знам какво да му кажа като се прибера
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Ного предатели, брат, обаче от очната линия най-малко очаквах!
    квак

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    да не се заричам, довечера бих налепила плакати
    с Фарчето и как е умряла
    и всички останали котки, които са отровили/унищожили съседите ни, да знаят какви чудовищни поражения са това
    боли ме сърцето, като знам колко страда баща ми в момента, не знам какво да му кажа като се прибера
    ако си сигурна че са съседите само отмъщение в такива случаи
    от разговори и разплитане на случая няма смисъл

Наистина се чувствам прекрасно в компанията му и досега сякаш не съм имала по-близък приятел. Обаче напоследък все повече ми прави впечатление как му споделям нещо супер важно за мен, а той едва ли не го игнорира и бърза да ми каже някоя новина за себе си. Сега тръгнах да му разказвам за един човек, който ме издразни. Обяснявах му за кого говоря, за да навърже нещата и да мина по същество на ситуацията, а нашият отговори с "ясно" и сякаш тотално забрави защо тръгнах да му описвам въпросния индивид, очевадно защото не го интересува, разбирам. Не искам да излизам като някаква, която иска винаги всичко да се върти около нея, но държа след като аз давам цялото си внимание на човека отсреща, да получавам поне половината в отговор. А в случая всичко се върти около него и моят живот остава на заден план. Нали затова са приятелите, да могат да си споделят и да си помагат във всичко? Мисля си какво би направил моят човек в тази ситуация и знам, че е най-добре да се отърва от такива хора, които ме използват само като кошче за душевни отпадъци без да ме попитат как съм. Обаче в същото време се чувствам толкова комфортно в компанията на това приятелче и когато сме заедно животът е една идея по-забавен. Много съм объркана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си