- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Тя ме пререди на опашката нагло, пък аз й пуснах телефона изгасен в коша.. Мисля, че сме квит..
така и никой не ми каза за кво иде реч (не гледам телевизия)
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Само за държавата дето живея в нея и околността
Примерно в амстердам ходех на едно място, дето ми е час и половина в посока минимум с градския и пеша, и не винаги имам колега да бутне едно возене
Мисля и вариант първо за бг да си взема нещо мн евтино за да си джиткам да се уча, и евентуално да остане за братчедката като ме няма
За наемане на коли и застлаховки за рентакар трябва да погледна, колега днес разправяше, че за 10-15 евро на ден си наема, и не им плаща местната застраховка, а си има своя
Ама, като млад шофьор е тъжно, гледам сега в холандия, че тр 1г да имам книжка за да рентна кола + ако съм под 24г плащам и допълнителна такса
Общо взето тъпо
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В Холандия си, девойко, карай колело като холандците
аз мислех, че си решила между държавите да караш така и ми се видя откачено
по чужбина нали имат бързи влакове и градския им транспорт е добре, пък и ти отиваш там, където те пратят, не винаги колата ще ти е по-удобно за предвижване
Той направо си ги показа тия от герб как са навързани като свински черва.
Кмета на Златоград от герб дава обществена поръчка на фирмата на депутата от Златоград от герб (аре вече бивш, но вече общински съветник) на чиято фирма пък жената на кмета е счетоводителка. Тази пък мениджърката на нова спира на Васил разследването защо? ами защото се оказва жена на брата на депутата от герб който Васил разследва уаау
Май точно си става диктатура в Бг
https://www.facebook.com/boryana.gid...27?pnref=story
тва е една от шефките на нетинфо и нова тв
Не ме интересува грам какви са мотивите му.
тая овца има акъл на овца, но понеже едно време разтвори бузките/двата чифта/ пред един по-голям малоумник от нея, та я наместиха на сладката работа, за която не се иска мозък, а само здрави колена и неуморен език
nah,свърши ми почивката почти,а аз нищо не свърших.. по цял ден лига,излизанка и всичко друго,но не и да седна да си погледна нещата..
поне въпреки празниците,смъкнах някое кило,което ми беше целта,not bad като се замисля
и те такам
Ааа
За живот става дума също
Не ща да живея в амстердам, а пък искам да работя в офиса (той е до летището)
Преди 20км в посока лятото минавах с колелото, понеже имаме баня.
И влакове има, обаче фабриките са извън града почти винаги и трудно достъпни
То пък аз ходя по желание, не ми е работа в 80% от случаите, обаче по-лесно си върша работата ако съм на място.
Сега ще се фокусирам върху взимането на листовките и план как да карам в София
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бтв трябва да споделя нещо за веге храненето
Като живея сама не ям месо и яйца, сирене и мляко понякога. Риба винаги си ям.
Имах ужасни нокти, дори и като приемах добавки + гледах да ям моркови, домати, ядки, и тн
Прибрах се у нас, и нашите готвят с месо, съответно ям някакви минимални количества седмично + на всяко хранене имам или сирене, или яйца + всеки ден мляко прясно (ама започнах да си правя ядково накрая)
Иииии ... рязко ноктите ми не се чупят.
Да кажем, че освен това в храненето, започнах да ги пиля отстрани , не знам дали и това има ефект
Абе, от както съм у нас са ми здрави ноктите и не качвам кг а се чувствам сита, реално просто не обичам месо, но усещал храненето у нас по-пълноценно от предишните ми изцяло растителни дни понякога
* не се храня по етични причини, ям каквото ми изглежда полезно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Света се разпада около овцете гледащи тривиалното и фейсбук статусите незначителни.
Пък зимата с надежда ще отворите уста да хванете първата снежинка, а вместо това ще падне частица пепел, защото в слепотата си вече дома ви гори..
Недостойните синове и дъщери ще се изправят пред лицето на хаоса и празнината, защото никога не са можели да оценят спокойствието, коствало на хората преди тях всичко и как всичко хубаво е като оазис обиколен от защитна стена изградена от костите и пролятата кръв на всички преди нас, защитаваща ни от диващината дебнеща за нашото.. Но кой е на стената, кой оглежда дали е все още здрава ?
Лукс е да можеш да си затвориш очите за дебнещата опастност, но ще можеш ли да ги затвориш, когато всичко, което обичаш гори пред очите ти, а ти си на колене ?
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-21-2017 на 10:43
Трудно ми е.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
За първи път мога да се насладя на петъчния следобед без никакви проблеми на главата!The felling is awesome!![]()
Ахахахаха научил си се да не правиш git commit в петък?
Това ли ви е еквивалента на дизастър в програмирането бтв
Полетът ми закъснява с 2 часа и реално имам само една събота там
Днес пред хотелчето където са кафетата ( дето вечер вемеряш навън с одеалце и печка ), отвориха пазар за цветя и камбаната на катедралата пя от 9 нататък толкова мн песни, чак крийпи ми стана
Ама беше по-яко в повдив с Боряна където ходжата пееше, ама не излезе на биз![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мега тегаво е когато в съзнанието ти имало зрънце с надежда за някакво действие и някой от нищото реши да го полее
fuck man
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Разбираш, че съвсем си се направил на кош за музикални отпадъци, когато си паднеш по песен на Дриско... И тя не е единствената мелодична негова песен, която харесваш. Някво ми е странно приповдигнато и ми се танцува, излиза и говори с някви хора - съвсем сА чална, ТориниО!
На другия полюс, обаче, ми е вътре в главата/душата/сърцето (последните две, ако ги имам въобще), сигурно щот е мега студено и смръщено за шибан 21ви април. И днес, и вчера имах малко повече тишина/време за оувъртинкване. Плюс добавям и тва, че пак се събудих разревана, кой знае кви простотии съм сънувала тая нощ, че съм наводнявала възглавницата. Поне подпухналото на муцунката ми се скри докато изляза да си хвана автобусче, та бях сравнително лицеприятна за околните. Ма кво се и учудвам, де - в тоя ледилник и аз исках да се скрия на топло.
Опитвам се да се дистанцирам от оувъртинкването с някакъв шум, некви работи, некви хора, даже тъпа/комерсиална музика ама май не става, което не вещае нищо добро. Все по-често си мисля, че май не съм способна да съм щастлива, щот зор-зорна мисля за тъжни/кофти работи... Ако имах малко повече сиво вещество, сигурно щях да скачам от кеф, щото не ми е никак лошо нищо.
Може би трябва да се хвана с тая книга, която ми седи на компютъра - хареса ми в началото като я зачетох, трябва да довърша ама в тоя изкуствено създаден от мен шум, не ми минава през акъла и за секунда да почета. Освен това е и няква малко депрес книгата, може би трябва да препрочета една друга щастливо-депресираща и да се заредя с шоколад.
За утре пак се очертават някви игри на щастливо семейство, не съм доволна, но обещах вече, а е твърде късно да се отмятам. Ще го преживея.
квак
Съжалявам за втория пост ама ОМГ! https://youtu.be/zzroZlHXpnk ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО!!! ИСКАМ МОЙ ДЖЕЙМС!!! ОМГ! Той и е уцелил и цвета на фон дьо тена даже... ОМГ! <3 Много мило ми стана просто! :3
квак
тоя уикенд приятелката няма да ходи при техните и мислим да отидем до Арбанаси
едва се нави, страх я е да пътува в лошо време
не ми издържаха нервите. насила хубост не става. пък и не мога да се преструвам. дори задник като него не заслужава т'ва. въпреки че, заблуждавах повече себе си, отколкото него. и коттакоа. да живее пролетта и малиновото вино! ((: