.
Затворена тема
Страница 197 от 300 ПървиПърви ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 901 до 4 925 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    и също така забелязвам някаква тенденция да ми пишат разни мускуляги
    единия май иска да се обичаме и да си създадем семейство енд шит и всеки път като се засечем някъде или си пишем (което е рядко 4-5 пъти в последната половин година) не пропуска шанс да ми се покаже колко е сериозен и зрял за възрастта си
    сладко е и майка му е готина, но не.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Banned Фен
    ^
    Глупаво е да се опитваш да впечатляваш същества, който не са самите те впечатляващи и имат просто една временна красота.. Все едно да разменяш кюлче злато за зелка..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    и майка му е готина
    на колко години е майка му
    толкова студено и през зимата не ми е било
    Последно редактирано от papugai : 04-21-2017 на 20:14

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    тоя уикенд приятелката няма да ходи при техните и мислим да отидем до Арбанаси

едва се нави, страх я е да пътува в лошо време
    ооо пищов?
    пак ли измислени истории :д:Д:Д:Д

Мега фен Аватара на Rakshy

стоя буден само за да мога да ги тагна балъците докато спят и да имам харем утре

тагнах и момичета, let's go boys, let's go

на безплатното

все едно върнах комунизъма <3 <3
    Последно редактирано от Rakshy : 04-21-2017 на 22:06
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ харесвам тактиката ти

Мега фен Аватара на galaxy29
    "ponqkoga se zamislqm "koi sum az da sudq" ama posle se seshtam"
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Целувам неего ала виждам тебе, затворя ли за миг очиии

Banned Фен
    Подарих й цвете, а после отидох да оплача цветето, защото живота на едно цвете е по красив от живота на една харпия с цици...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    на колко години е майка му
    толкова студено и през зимата не ми е било
    около 40-те
    Това е защото няма парно.
    Макар че май го пуснаха за малко.

Намирам за доста забавно, че по няколко канала получавам информация за количеството и качеството на кучетата. Вече няма значение, то и преди нямаше особено.
    А от другата страна ми докладват съквартирантката ми къде е ходила. :д
    Просто информацията сама си идва при мен, ко да напрая

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Честно казано вече сякаш не ми се прави нищо. Н-И-Щ-О.
    Сякаш често предпочитам вече просто да си гледам как животът ми си минава покрай мен безучастно и просто сънищата ми да са по-емоционални от реалността ми.

Вчера пък попаднах във фейса на някаква статия: Кои са трите зодии,които ще започнат нова връзка през Април?
    Пише Рак,Дева и Риби. А за Рак пише нещо от рода на: Ще се запознаете покрай събитие на ваш много добър приятел. Ще се заговорите и ще получите мило отношение и интерес каквито не получавате често Ще се почувствате сякаш имате много общи неща. Не се отдавайте на страхове, че отново ще останете наранени или други.Този път ще е различно.Очаква ви един хубав и емоционален месец Ноември.

Абе то хубаво,но къде е връзката между месец Април и месец Ноември.
    Пък и от Април остава точно една седмица.Друг пък е въпроса къде е този мой много близък приятел като аз поне напоследък мисля,че такъв нямам. Друг е въпроса и че напоследък на толкова събития ходя, че направо се пръскам. Само да си кажа,че последното беше яката ирония.

Та да, иначе много хубаво звучи...

Edit: Дори и свободен не се чувствам. Все трябва да се съобразявам с "едни хора" за всичко.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-22-2017 на 11:38
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ok, I’m going to just lay it out. This is why I don’t think we should be together. I’ve thought about this a lot. If we’re together this is what’s going to happen. I’m going to keep pursuing what I’m pursuing, and it’s going to take up more and more of my time. You’re going to see me less and less. When you do, I’ll be distracted, I’ll be upset, I’ll be playing things in my mind. And you’re going to just grow to resent me. At a certain point, you’ll tell me to ease up on the drumming, to spend more time with you. And I won’t be able to. And I’ll start to resent you for even asking me that. I’ll feel like you’re dragging me down, you’ll feel like you don’t matter -- and before long, we’ll hate each other. So I think we should just cut it off now, cleanly, for those reasons.

Това, което следва е пълен шитсторм. Не съм писал от много години във форума, но като гледам хората са си същите. Направих си нов акаунт за не ме занимават хората и да мога да си мрънкам на спокойствие. Още повече, не ми пука за никого от този форум вече, та мога да съм на 100% искрен. Знам, че тя може да го прочете и веднага да ме разпознае, но силно се съмнявам, защото вече не стъпва тук. Забавно е, че последния път, когато започнах да пиша тук, беше поради факта, че се бях разделил с момиче, а това беше преди 4/5 години. Явно кръговрата няма да се промени.

Та, последните месеци никога не е било всичко толкова зле, колкото през останалите ми 22 години от живота. Дори не знам от къде да започна. Общо взето във връзката ми винаги се съм се старал да дам каквото мога. За съжаление, не винаги съм успявал, но това вече не мога да го променя. Това, което не мога да приема е, че аз се старах невероятно много през последната година. Жертвах си свободното време, много неща, които обичах и възможността да съм по-социален и да създам нови приятелства. Исках само едно нещо и то е да съм с нея. Последните два месеца единственото, което правихме е да се караме. Отношението и се промени драстично и тя никога не се е държала така към мен. Никога не е била толкова отдръпната. За първи път от годините ни заедно се почувствах самотен, изоставен и имах нужда от нейната подкрепа. Човешките чувства са сложни… Аз никога не съм имал проблем с това, че работя два пъти повече от нея и аз съм този, който изкарва парите за прехраната на семейството ни. Това, което ми беше проблема е как си прекарва свободното време. Фък, но не трябваше връзката ни да се променя, още повече за по-лошо. Гадно е, че сега тя като се върне, нещата ще приключат. Аз ще трябва да почна да си търся ново място за живеене, а не знам какво ще правим с кучето. Аз не искам да се разделям с него, а съм сигурен, че тя също не би се отказала доброволно от него. След всичко, което ставаше единственото, което исках беше тя да покаже, че ме обича и че иска да е с мен. Това не го видях. Усилията, които тя положи бяха прекалено малко и това ме нарани. Трябваше да се усетя по-рано, че нямаше да издържим този тест. Не трябваше да се наранявам допълнително и да жертвам психиката си и здравето си. Егоистично беше да си мисля, че нещата ще се оправят и че аз пак ще съм щастлив. За съжаление аз пропаднах по-дълбоко в депресията си и наред с това физическото ми състояние се влоши. Чувствам се все едно съм на 40, а не в разцвета на младостта си. Разбрах защо тя си смени паролите и не поиска да ги сподели. Аз лично бях като отворена книга за нея през всичкото това време, но и аз се разчитам по-лесно. Винаги ми е била трудна на мен за разчитане въпреки, че я познавам толкова добре. Проблем ми беше, че тя никога не комуникираше и не беше искрена с мен. Ако съм я бил наранил по начин или съм я накарал да се разсърди тя никога не споделяше. Нещата се трупат явно. Аз като емоционален човек винаги бях гласен от към страна, какво искам или каквото и да е. Писна ми аз да съм този, който говори. Писна ми да съм в неведение. Как може тя да знае всичко за живота ми, но аз знам само основните неща за нейния живот? Как може аз да съм във връзка с човек, който се заблуждавах, че познавам.

Странно е как напоследък попаднах на неща, които принципно не ми биха направили впечатление. Тя сама е казала на приятелката си, че каквото и да става, когато се прибере ще се изнесе. Забавно е, защото аз я питах какво ще прави след това и единственото, което чух беше “не знам”. Тя просто си тръгна и това е. Казах и, че ако не иска да ми пише, да не го прави и ето не съм чул почти нищо от нея вече няколко дена. Дадох си сметка, че това е първия път, когато не съм я чувал за толкова дълго време. Винаги си пишехме или говорихме поне един път на ден, дори когато пътувахме. Дадох си сметка, че ако тя не ми пише още малко, аз ще почна да си търся апартамент и да се изнеса възможно най-бързо. Наивно е да си мисля, че тя ще ми напише един дълъг роман с това как се чувства и да ми каже на мен нещата, които я тревожат, а не на нейните познати, за да и дадат съвет. Как може аз да се променя за по-добро, като съм в неведение. Наивно е да си мисля, че ще ми напише “Обичам те, мисля си за теб.” както аз се чувствам. Не съм спал почти тази вечер, защото се събудих 8/9 пъти да си погледна телефона. Наивно е да си мисля, че нещата могат да се забравят и всичко да бъде по старо му. Наивно да си мисля, че изобщо ще ми напише нещо… Искаше ми се поне да знам къде са намира...

Днес разчистих стаята ни малко и подредих нещата, които бяхме разхвърляли последните месеци. Докато го правех това попаднах на стария и дневник, който тя вече не води. Той е от преди да се запознаем. Бях шокиран от факта, че научих неща от него, които никога не бях подозирал. Прочетох неща, които ме нараниха повече от колкото бих си помислил. Беше грешка да го чета, но нямаше да го направя, ако не беше изпаднала онази бележка от него, която тя явно е пазела толкова години. Фък, защо го направих.

Пуши ми се. Яд ме е, че пак започнах. Не бях запалвал от повече от година, но стресът ми идва в повече.

Границата м/у любовта и омразата е тънка. Силно се надявам, да не я пристъпя.

Мега фен Аватара на divergent
    Като знам, че има хора, които никога не са били на лагер като деца, се чувствам наистина благодарна за прекрасното детство, което имах. Вчера се събрахме и си припомнихме толкова много интересни истории от всичките ни лагери и турнета с хора. И тази вечер беше паметна. Мислехме, че като сме пораснали и вече няма да правим такива щуротии като преди, а сега напротив - вършим още по-големи.
    Не пих уранова вода, но пих коктейл от бира, сайдер, мента и студен чай. Много ми хареса.
    И бананите са най-прекрасния плод на земята. Не знам как живеят хората, които не ги обичат. Чуя ли, че някого не харесва банани, бягам от него.
    Мислех, че повече никога няма да я видя тая пача, обаче днес се разминахме близо до центъра. Фокусирах я още отдалеч и направих една отвратена физиономия, а тази най-нагло чак ми помаха и беше супер учудена, че ме среща. Пак добре, че мина малко време от онези мизерии, дето върши, понеже тогава толкова ѝ бях набрала, че бях сигурна, че видя ли я, ще я направя на две стотинки.
    А БДЖ за първи път си свършиха свястно работата. Понеже личната ми карта беше останала на рецепцията, нямаше как да купим алкохол. Рових в портфейла да намеря нещо, на което ми пише ЕГНто и единственото беше картата ми за намаление за влаковете.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Секс в Хаити, френски кибрити

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Целувам неего ала виждам тебе, затворя ли за миг очиии
    един поздрав за номномном:
    https://www.youtube.com/watch?v=RgGA...youtu.be&t=42s

ходенето до Арбанаси се провали
    успахме се
    вместо да станем в 7, станахме в 12 и нямаше за кога да тръгваме
    следобеда отидохме до Банкя, изхарахме приятно и времето беше хубаво

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    оппппаа, очевидно столкването е двустранно ;>
    аз знаех, де, нямаше как иначе
    но е хубаво като се дооускат грешки
    хохо

Banned Фен
    Не е било мъжко да удряш жена... Наполовина съгласен... До ден днешен не съм удрял момиче, независимо от провокациите,но. НО.. Която си е позволила да застане срещу мен и която ще си позволи да се изправи срещу мен и да ми посегне физически, да ме удари... Трябва да бъде готова да понесе последствията както един мъж на нейно място.. Защото все пак...Дори да не е особено болезнено и да са некомпетентни и слаби в свойте удари, ако някой ден някоя реши да изкара нож.. Какво с плочките си ли ще го спра ?! Това, че човек е мъж не значи, че няма реална опастност за него и че трябва да си сваля гарда само защото срещу него е жена.. Глупаво е и доста мъже са си платили за това.. Освен това уважавам равенството между половете, което значи, че и последствията са равни .

ImagineDragons, как не те е срам да четеш чужди дневници и да се ровиш в миналото, което не са ти споделили + това с паролите е пълна простотия

Jack, tnx

Толкова не съм се смяла от месеци, големи диванета са тези двамата
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    - Как се виждате след 5 години?
    - Ми, ако и вие не ме наемете, в кашон...

Мега фен Аватара на Rakshy
    god damn

напоследък сънувам ебати нещата, може би се случва неш с хормоните ми, щот иначе не мога да си го обясня :Д

над половината са fucked up, ама яко смахнати

този сутрешния беше странен, твърде реален
    беше малко плашещо кат се събудих - трябваше да осъзная, че не съм направил това, което направих в съня със собствените си ръце, и си мисля, че ако ми се наложи да го направя и наистина - не бих се замислил. Което е плашещо на боклук

хмм...

2рия цитат в подписа ми е точен
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Ако някога се возите с norwegian, имат безплатен интернет на борда и наистина са дъ бест low cost дето съм виждала
    - безплатен интернет
    - Филмчета на уифи портала
    - детски на мониторчетата
    - безплатен чек ин на летището
    - безплатен голям ръчен !!!!!!!!!!!!!
    - има ги на машините за самостоятелен чек ин
    - където, безплатно, си избираш място в целия самолет
    - и цените са супер мисля, в последния момент осло - рим - 50-60евро

По-късно се качвам на уиз и там за всичко те дерат
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Уж е просто една игра за убиване на времето, а чрез нея осъзнах какъв боклук съм в действителност, буквално се видях отстрани. Същите избори, които правя в играта, ги правя и в живота. Май действително трябва да се променя докато е време.

Ааааа - да не е тази игра сето играеш епизоди на телефона в някаква история за тийн момиче?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    вчера бях на сватба. ОТНОВО.
    к'во правят тея хора :/
    не се редих за букета тоя път,
    ама се запознах с момчето, което хвана жартиера :Д :Д

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ааааа - да не е тази игра сето играеш епизоди на телефона в някаква история за тийн момиче?
    Аз играя Choices, ама има и Episode, да. За едни първокурсници е това моето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си