- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Какво значи "индиректно"? Смисъл кой е тоя, дето преди едно свястно излизане дори, ще ти заяви директно, че иска да те ебе ;д? Първо трябва да се създаде някакъв интерес, привличане.
Антракс, не е абсурдно. Това показва, че имаш критерии и държиш на определено отношение към себе си. Не съм поискал нищо прекалено от нея и което сама да не е предложила, wtf.
Последно редактирано от corbV2 : 04-25-2017 на 21:51
You're tryin' to be different, that makes you no different
Можеш да имаш "критерии" за отношение и да си вадиш някакви изводи от него, когато сте излезли поне един път. И дори и тогава, пак може да те харесва, ама да си назад по важност от приятели, роднини, работа, хобита... Ти какво, като се появи някоя, която ти харесва и веднага ти влиза в топ 3 на приоритетите ти?
както не ти заявяват директно ебането, така не им отказваш директно, а заобиколно :Д
иначе то това е, че тр всеки да си направи 5те крачки
тя ти е пуснала мухата, ти си я поканил, тя не е могла - след този момент е трябвало да не питаш пак
тя ще се върне, ако има интерес
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
е то нали се знаем от преди това ( не говоря за непознати хора )
и за да искам да изляза с него, тр да съм го пожелала първо
и не означава, че няма да има едно 3-4 срещи предварително, дето си говорим несвързани неща, ама е факт, че като си харесам някого и само за това си мисля в началото, колкото и да съм заета
и мисля, че е съвсем нормално, и че повечето хора сме така
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
спокойни ночи хорааааааааааааа
да спим
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Като е така, да хваща пътя, не съм умрял за нея ;д. Въобще нищо не ме интересува. Колкото повече й намираш оправдания и правиш компромиси със себе си, толкова повече се отдалечаваш от целта.
То не е един случай, в който е пуснала мухата. Не съм питал пак, просто тя пусна нова муха и тогава питах пак ;д. И сега чакаме дали ще си освободи време от уникално натоварената програма, но няма да я оставя тя да определя нещата в никакъв случай. Дърпам се, ако все пак каже, че се е освободила и решавам какъв да е следващия ми ход.
You're tryin' to be different, that makes you no different