- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Чувствам се странно.
Да. Еструс се нарича ;д
то зависи ти какво имаш предвид под цикъл, де?
при котките няма кръв, има леки изтечения, слузести и не са големи количества, само при първия еструс е повечко, всичко по-различно от т'ва, което ти обясних с няколко думи (то е доста повечко информацията) се води за отклонение![]()
Леглото ми е в кръв (големи петна)
Трябва ли за ходим на лекар
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Не се наспах много, но тази нощ за сефте от доста отдавна леглото ми ми беше наистина удобно. Това сигурно е, защото тоя път не го усещах огромно и празно покрай себе си. Хубаво е да имаш на кого да се ухилиш за добро утро. Пих кафе и водих интересен чат, даже имам предложение да ни отсипят две лъжички чай, за да опитаме от въпросния вид и евентуално да поръчаме. Начи, никак не съм почитател на чайовете, но съм отворена към опити.
Въобще, щастлива съм и ми е кеф някво... Въпросът е, че трябва да се мобилизирам и да ида да си свърша работата, а после да уча, щото изпити не се вземат с разговори за кафе и чай.
Понеже станах сравнително рано, успях и да огладнея навреме като нормалните хора. Хубаво е на моменти да се чувстваш точно нормален, а не всички наоколо, по реклами и по филми да са супер щастливи сутрин пък аз да искам да изям нечия сънна артерия.
Малко се поуспокоих от разговора снощи, така че ще гледам да не избухвам от нищото за простотии.
Едит: Болния не се е оправил напълно, съответно и съм наистина притеснена за него, щото да - не го обичам по начина, по който му се иска, но пък ми пука за него и искам да е здрав и всичко да му е в ред.
Последно редактирано от tori : 06-13-2017 на 07:53
квак
you're on the list
добре съм иначе... а към живота имам едно съобщение - the harder you try to break me, the harder i push on
тук напоследък виждам много гангстерчета и мафиотчета и връзкарчета и само като се сетя, че нямат гръб ... ми става смешно колко са заблудени. Всмисъл те си мислят, че познавайки, ако щЪт и Киро Бруталния, развъдник на наркотици в Мексико - реално нямат нищо зад себе си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...