- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
1. който тапак е решил, че е адекватно да се сложат тия кретенски редчета "от форума", нека се обеси
2. хич не харесвам факани насекоми. Наистина не ме кефят. Ей сега имах калинка на леглото. Помислих си, че съм ял нещо, за което не помня и ми е паднало неш на леглото. Кур бате. Беше някво неприятно на пипане, направо лигаво и вонеше на зелено. Някак така не знам погнуса ли е, кво е, ама не искам да имам такива неща по леглото, мамка му. Докато си зяпах на компа няква мушичка/комар реши да ми се накове в ноздрата е така, за спорта, щото е много яко да кихам като малоумен в 3 през нощта. А пък всичките видове мухи - ще ми се да ги няма. Животните, които зависят от мухите за прехрана по някъв начин, могат да се чувстват поканени да подпишем някъв договор за взаимопомощ. Не става да отворя вратата, за да имам някъв кислород и да приютя Animal Planet в стаята. Shit man.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
На мен ми е по-любопитно кой изкусури тая тъпа мобилна версия, която при логване те препраща към страница, която не може да се отвори и за да се логнеш или трябва да преминеш на настолната версия или да натиснеш бутона за назад поне няколко пъти и да рефрешнеш...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
чакай малко, ся се оплакваш от калинките ма още не са дошли миризливките
те са като танкове, вечер ако си отвориш вратата на светната лапма и поне 20 щурмуват
само да ти кажа преди седмица как се справих с едни калинки, влизам си в стаята и гледам около 20 кръжат и лазят около лампата
взимаш прахосмукачката и ги смукваш всичките (кофти начин за масово убийство ма ко да се прави)
И на мен не ми харесва и не разбирам смисъла, след като има бутон "нови мнения".
Турете си мрежи на прозорците и вратите! Аз така съм направил и нямам никакви такива проблеми
!
То е като с границите и бежанците пичове - като сте си отворили границите и не ги спирате - те ще идват!
Като се логваш те пренасочва към страница, която я няма
Иначе
РАКШИ
Същото
Прибирам се онзи ден, и в стаята ми има нощни пеперуди, комари, и светулка човек
Качвам се при майка ми и ме полазва щипалка
Слизам си в моята стая, гася лампата и само чувам как започват да падат някакви буби , паля лампата да вадя светилуката и да я мятам навън
Комарите започват и се завивам през глава
Излизам до магазина вчера - бълха ми се забива на глезена и такава и си пие, и аз я гледам, и тя си седи, махнах я и нз дали съм се оттървала, защото имах пъпки и по тялото после ( които може да са и от комарите, и от нз още какви бубички )
Провокирана бях да ти отговоря, защото сега си махнах от крака неидентифицирана черна лазеща буба ( в кухнята )
А нощес излизам да затварям вратата на етажа и някаква чужда котка ме гледа, и аз я гледам, и започвам да викам, тя побягва, нашите ми звънят по телефона
Енимъл планет наистина
Но за сметка на това не виждам мухи?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
много си доверчива хехехе
а по темата за насекомите
завъдите ли дървеници, всички останали гадинки ще ви се струват като песен
няма друга подобна гадория, и не могат да се изчистят
Тренираният мускул "помни" силната си форма
https://www.blitz.bg/zdrave/treniran...ews525867.html
тва ме крепи хохохох все в някой момент ще пробвам дали е вярно
Последно редактирано от papugai : 07-01-2017 на 10:06
Дървениците като кърлеж ли се забиват?
На една екскурзия като дете ми се беши закачило нещо като кърлеж, но бронирано, и казаха дървеница
//1 час въртях из квартала - първо препаркирах 10 пъти колата пред нас (някакъв обърна и излезе от улицата, не пожела да мине, въпреки, че му дадох възможност :Д)
ходих до автомивката да питам кога да оставям колата (майка ми ме прати)
След това ме прати да купя домати и краставици от пазарчето на 300м от нас
Което ми отне сиг 15 минути, защото 3 пъти заобикалях, защото пешеходна след пешеходна, автобусна спирка, завои, кръстовища и нз къде да спра
Накрая спрях на пътя, на задна малко я приближих на тротоара, ама пак бях на метър от него и пуснах аварийни
И само гледам как някакви коли ме заобикалят, ама трудно
Но това кръстовище там е пренаселено и всички спират нелепо на него
(Говорим за квартално кръстовище на малък град :Д )
Попаркирах пак пред нас ( съседите само се оглеждат да не начупя нечие имущество )
И стига толкоз
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Начи, пратих му снимка на подаръка и уж го хареса, но винаги може да го прави, за да не ми е гадно. :д Наистина се надявам да го харесва и да го носи. Взех си и на себе си два подаръка за издържаната седмица, доволна съм от пазаруването. Харесах си още няколко неща, където ми трябват, но стига с харчилъците - евентуално другата седмица, ако не съм на друго мнение.
За довечера още и ние не знаем кво ш правим, ебаго, трябва да обясняваме и а-О, пък и ние не знаем ко става баш-баш. Ще ми се да имахме малко по-лесни за рамкиране отношения. Тъжно, дейба.
квак
https://www.youtube.com/watch?v=zOvsyamoEDg
Купих си днес някви депилиращи ленти, защото ми писна да съм мокър от кръста надолу всеки божи ден. Интересно преживяване беше.
Това зависи с каква кожа си. Майка ми беше довлякла няква да спи у нас и просто няма да коментирам. Но усещах като лазят и хапят и цяла вечер си спах на стола пред бюрото заради тва. Буквално обърнахме всичко с главата надолу после и сума спални там чарфаши и калъфки отидоха в найлонови чували и на боклука. По-гадно нещо от тия гадники няма, и бяха плъзнали в 2 стаи страшно бързо, и то в такива количества, че като минавах през фугите на мебели и тн ги чувах как ги засмуква.мне, дори не се усещат, само следите остават
Още ме побиват тръпки като се присетя, бахти напастта.
Хора, едни други хора са измислили мрежите против насекоми. Не сте ли мислили да опитате?
Трънчо какъв интерес проявява само.
Покани Харката или Трънчо - те едва ли ще ти откажат!
Ракиш, това изгрев ли е или залез?
Е кво - ти сама го каза!
dafuq
как, освен, че сте изхвърляли неща, се оттървахте ( пръскахте ли с нещо )
по темата напаст, преди 1г. хванах въшки магически ( мисля, от "стерилен" костюм в една ферма ) , 1 седмица си мислех, че е нещо от шампоана ( сърбеж ) , после докато се решех над леглото ми, видях две дребни буболечки с 6 крака, живях в отрицание 2-3 дни, и после в др държава в градския хотел осъзнах, че имам проблем, и през нощта се опитах да ги давя в лосион за тяло, балсам, шампоан ( каквото имах под ръка )
в местната аптека ( където само унгарски говореха ) ми дадоха шампоан за превенция, никакъв резултат
прибрах се, и ги изтребих с 3 различни препарата за 3 дни
но бях шокирна и умирах от срам, а майка ми само ми се подиграваше по телефона :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чувствам се прекрасно!!!!
Да, пръскахме с нещо и мога да питам как се казваше ако те интересува. Иначе - буквално през всяка цепнатинка минах с прахосмукачката; от всички мебели всичко вадих и чистих вътре, а каквото картонено/хартиетно (кутии, книги етц) имах директно отиде и то на боклука.как, освен, че сте изхвърляли неща, се оттървахте ( пръскахте ли с нещо )
Представи си че ще се пребоядисва стаята - ей така беше.
А иначе Рънърчо - всичко да, даже и нагоре през гърдите и предмишниците минах :Д
Не ме кефи да се прибирам с мокър гъз вече 2 седмици ... (сори на съформците за цветущия език)
ужас, и - някаква жена да ги донесе рандъмли, как е успяла
бтв, с какви ленти си се скубал :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изпратих ги, малко ми беше смотано до скоро, че няма да мога да ги придружа, но сега си имам причина да не ми се ходи никъде. Утре ще си отделя почти целият ден да търся подарък. Мислех си, че поне за година напред няма да ми се налага да го правя това, а то ще вземе нещо такова да се случи, да ми обърка плановете изцяло. Поне вече имам някаква бегла идея какво да взема, може би ако поразгледам по магазините още нещо ще ми привлече вниманието.
Чувствам се щастливаи лееееко smitten...май
и от амазон ме изненадаха, вярно че няма да е на 4ти както се надявах, но не е и 10ти както много хора видях да се оплакват
Hello,
We now have delivery date(s) for the order you placed on June 05, 2017
Estimated arrival date: July 06, 2017
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
е как е успяла - те се врат при канта на шевовете. като цяло е много гадно, дай да го оставим тва че въобще не приятна тема :Д
а иначе жената от аптеката ми даде някви Lycia и след няколко ютюб клипа бях подготвен :Д следващия път обаче определено ще отида в някой козметичен салон, не е особено скъпо. във всичкиоферти има някви за по 40 лева ама късно се сетих да погледна
лентите са малко по-мъка ( на мен много ми изпускат, и не става много прецизно - не хващат и по-късички )
май и на lycia съм пробвала
бтв, ако имаш интерес сам да си ги махаш, патроните за течна кола маска в микровълновата са вариант, ако нямаш машинка :Д
ама ти си мъж, и сиг не те бърка, ако не е 100% добре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...