- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Ракши президент
Отвръщам на шамарчето с шамарче. Не съм попа да обръщам и другата буза.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
no go zone, baby
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Не си разбрал защо го казвам. Не беше, за да ти "удрям шамарче", тъпако, а като намек, че не е много адекватно да даваш за пример циганки, защото циганите са известни с миризмата си (не казвам, че тези конкретно са миришели). Беше шега...Ама ти си злобна п*тка и тръгваш да отвръщаш на "удара". Освен това искам да кажа, че като няма риба и рака е риба.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Дооообре, много як ден просто... Няма нещо, където не се обърка, но за нито едно от нещата не съм аз виновна. Пък! Адския студ ми стана, а вчера се чудих как да си съблека кожата. Къф тос дъжд ся?!
Правил ми тестове, моля ти се... Той да внимава в картинката, че така ще го тествам, че ще му тестват 40 дни. Дейба говедото.
квак
Корб, ама ти вярно ли си правил такива неща?
Всичко върви прекрасно, но все пак до вчера чувствах една несигурност относно това дали този човек е за мен и дали може да се изгради нещо дълготрайно между нас. Снощи осъзнах, че наистина искам да бъда с него въпреки всички опасения. Сподели ми нещо за себе си, заради което по принцип бих избягала веднага от всеки, но когато го чух, за секунда не се разколебах. Това би трябвало да е достатъчна индикация, че искам да съм с него.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
прочетох последните страници. мислех, че всеки тролва на темата с къпането.
но като осъзнах, че не е така и ми стана малко тъжно.
днес добре се изваля, дано сте се възползвали.
защото очевидно повече от 1 човек са на принципа "защо да се къпя, като пак ще се изпотя".
Най-после успях да се наспя. Сега ще взема да се изкъпя, вярно че е Понеделник, но ще ме прощавате за прахосничеството на водата. Смятам да се отдам на мързелуване цял ден, че Сряда съм обратно на работа.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Анатема!!! Да разпънем на кръста всички некъпещи се поне по един път на ден и да ги обезглавим.
Пожелавам ви да ви спрат топлата вода за една година за да се калявате със студена и да сте здрави и щастливи....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!