- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Точно на Луната те чакам. Прокуден от хората на Земята заради смръдливостта ми....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вижте го тоя бе, стига с тия глупости:
https://www.facebook.com/moog.vg/vid...7846903249103/
Великан!
You're tryin' to be different, that makes you no different
Аз вчера си изтърках кирта с парчета градушка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ след биологията идва време за малко физика, срам ме е, че в присъствието на нютон трябва аз да го кажа, но ти трябва топла вода, за да успееш да създадеш ефекта за търкане на кир.
/да развеселим малко обстановката, поздрав за всички
Последно редактирано от pandabear : 07-03-2017 на 18:14
шаляляляляяял, като се замисля дори Маугли би се възмутил.
И със студена вода съм се къпал, и през половин София съм пътувал за душ... Нямаш оправдание да се къпеш два пъти седмично. Да ми се дървиш и да ми обясняваш как сме били лигльовци всички, които се къпем мааалко по-честичко е несериозно. Не ми предлагай да идвам да ти душа мишниците, щото гледам, че ти е фетиш явно, просто приеми, че в твоят телевизор е проблема.
Не ми е мръсна косата като на Маугли. Това е така, защото без да искам преди време съм се подстригал. Иначе като е дълга седи право и си взимам мазнина вместо олио или масло да ползвам безплатно.
Какво му има на студения душ?
oт кво смърди тук
от някойтук
хохохо
гнусна работа, ама си е негов проблем
тук е имало и по-големи гнусняри
още не мога да забравя един, който обясняваше как цял живот не си мил пишката
след това поискал приятелката му да му духа, пък тя почнала да повръща
Извадих си една стафидка и я мушнах в един сървър на тийна. От там сигурно е дошло чак у вас.
Ами не и е харесал сорта му сирене сигурно.
Иначе увита в найлон ли я е държал като се къпе?
Последно редактирано от Niakoitam : 07-03-2017 на 18:30
Мойка, държиш се като женски полов орган през цялото си пребиваване във форума и сега реши да избиеш натрупаните комплекси ли? Разбрахме, че си клошар без достъп до баня, ама не разбрахме що толкова усърдно насочваш вниманието към задника си? Във форума единствено грозния може да ти обърне подобаващо внимание, предвид колко е загорял...
Последно редактирано от Niakoitam : 07-03-2017 на 18:35
Не знам как НЕ се мие.
Какви звезди те подгониха? Какво ли те питам... типично по женски замесваш трети лица и рандъм събития.
Не променя фактът, че се държиш като ревливо момиченце, а сега явно избиваш някакви комплекси(или желания), непрестанно споменавайки задника си. Дано се намери някой да го начеше и да отлюспи коричките, че явно вече ти е станало нетърпимо.
Не, търкам си и кожата и главичката многократно със сапун и я отмивам многократно. Още подробности искаш ли?![]()