- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Не, на нея още от преди това и се носеше слава, че е превзета, че е мъжемелачка и т.н.
Въпроса тук е как на около 12 човека не ни направи впечатление, а на нея да. Освен че си хвърли и парите за храна на вятъра. После незнам дали са и ги връщали, но ги даде. Заедно пазарувахме.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
няма как да не отразя това. спомням си как цяло лято бях изкарала на гости в селото на една приятелка, със същите условия. и познай...всяка сутрин и вечер ходех до магазинчето им и си взимах по 4 шишета с вода. изненадващо е, знам, но 8 литра вода ти стигат, за да си хигианизираш тялото сутрин и вечер. звучи много сложно и невъзможно, знам.
има, разбира се. беше с някакво странно име, май Михалково![]()
Да, да се размажеш хубаво с вода и да се обявиш за изкъпана..
Аз пък си имам друг "фетиш" за който баща ми и брат ми понякога ми се подиграват. Предпочитам да си върша нуждите в човешка тоалетна и ако това ми струва дори малко повече усилия ще го направя.И за постоянното носене на ръкавици ме бъзикат. Страшно мразя да се цапам.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
и реката беше вариант, но ме беше страх, тъй като дядо й разправяше как има змии в храсталаците там.
едит: оф, нарочно е лъгал, за да мога да подкрепя бизнеса в селцето им. сега го осъзнавам.
Последно редактирано от pandabear : 07-04-2017 на 00:26
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ами аз съм обявен за столкър, но май изоставам нещо с материала. Иначе той и Папи в такива теми пише.
Иначе реално колкото и миловидна да изглеждаш съм ти казвал и друг път, че ми е трудно да ти повярвам за каквото и да е. От твърде прикритите си ми.Пък и с това триене на постове...
Добро утро, форум.
Вярвам, че, след пороите вчера, можете да заровите томахавката за къпане поне за седмица.
Да.
Не.
А ти?![]()
Викни някой от епархията ти.![]()
Аз искам теб. Чух, че си секси. В епархията всички са дъртаци, не стават за нищо вече.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Значи истината - това съм аз!
Евалата пандо!
То си личи колко сте "умни", да говорите с Друмлюка, ама явно ви кефи да ви троли по такъв тъпанарски начин!
Поредната лигава ханъма!
И забележи - купувала е бутилирана от магазина, защото сигурно е нямало чешмяна!
Остави я да си въобразява колко е чиста... или мръсна - за нея май няма разлика!
На ден!
Не почна от това ама карай!
Чешмяна вода нямаше ли?
Историята ти вярно издиша и то много!
Тая тема отдавна е обсъдена.