.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

@haritov, опитвал ли си сурово месо, за да твърдиш, че природата те е създала хищник?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Telaviv Виж мнението
    @haritov, опитвал ли си сурово месо, за да твърдиш, че природата те е създала хищник?
    да,правил съм и много повече,но какво значение има? не бъркай разума с природните нужди.
    твоя пра пра пра... дядо е ял мамута си всяка вечер печен да не би да е бил много цивилизован?

Елинор покажи ми как тестват гримове върху заек например ще ми е голям кеф да видя гримирам заек

няма как да се тестват козметични продукти върху животни понеже нямаме еднаква кожа и разликата е огромна

все едно да тестваш сладолед във вулкан

и пак стигам до оня дъртак на Telaviv дето си е ял мамути печени ( усещаш ли как ухае) ако не е утрепал някое животно за да се облече как е щял да оцелее да се размножи да продължи рода си до днес и негов роднина да си направи акаунт тук и да ми задава тъпи въпроси?
    нали като си направя телешка пържола тая пържола е има кожа отгоре ?

трябва ли да хвърля кожата ? предпочитам да я използвам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си