- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Милата ми тори, защо занимаваш модераторите с глупости и лични проблеми!
Защо постоянно се оплакваш и заливаш темата с мрънкоч?
На всеки му се пада и си е заслужил това което му се случва! Нали така казвахте на Грозния?
Или за вас не важи?!
Аз ти вярвам и осъзнах колко си права... както и че същите тези неща, сигурно важат и за теб!
Нарушение на правилата няма и те нямат нищо общо с личните ти емоции, мила!
Желая ти хубава вечер!
Ти сериозно ли?
Как реши и какво искаш да постигнеш?
Тука съм съгласен с Дейтунара!
Даже не знам кой е тоя негър и освен това изглежда тъпо.
Ако искаш, мини да ме прегледаш по бански дали имам целулит от редовното ядене на сладко.
ОН: Открихме некъф нов сериал и го загледахме днес, изглежда обещаващо. Доста по-добре е от вчера, дори изглежда весел. Радвам се, че има напредък, щото не е хубаво да тъжи за вещи. Най-малкото, че като цяло си е чист късмет, че нямаше травми, та трябва да се радва, това ми е мисълта. А и се намери алтернатива, тка че отново трябва да се радва.
Грозен, затвори я тая уста, бе. Нито ми познаваш човека да знаеш кво е заслужил, нито нищо. Дейба и устатото животно където си... Ква е тая злоба, където даже не я прикриваш?!
Не те знам реално съществуващ ли си (силно се съмнявам някой да те е оставил жив, ако наистина си толкова злобен) или си некъф трол, ама верно вземи си намери живот извън форума.
Последно редактирано от tori : 10-04-2017 на 19:26
квак
грозният е счупил скалата на жалкарщина с последните няколко страници.
Dead by April не мога да ги слушам, пробвах. Досадно ми е как докато е супер лигаво, изведнъж се почва едно крещене. Three Days Grace е друга работа обаче, много приятни, точно такава музика харесвам. Утре ще пробвам Bring me the horizon, трябва да преслушам и новият албум на Foo Fighters.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Само дай адрес и ще го получиш.Първоначално написано от deitona22