.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Давайте, мразете и плюйте, страхливци и отрицатели на живота!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Давайте, мразете и плюйте, страхливци и отрицатели на живота!
    Защо да те мразя и плюя? Само изразявам мнение, различно от твоето. Аз дори не те познавам.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Точно в това е проблема, страх те е дори да признаеш омразата си към това, което не харесваш. Вместо това ще ми предложиш хиляда мили очички, но не и истината. Защо ми е да бъда червей като теб?
    Да не харесваш нещо и да мразиш са различни неща. Не мразя защото това ме натоварва. Предпочитам да игнорирам ако се стигне дотам толкова да не харесвам някого или нещо. И да го забравя бързо. Ако мразя нещо няма да го забравя и ще се натоварвам. А както казах, не искам, обичам спокойствието.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А както казах, не искам, обичам спокойствието.
    Да обичаш спокойствието е всъщност да се страхуваш от хаоса. Но какво друго е необходимо освен повече хаос, за да се чувстваш спокоен в хаоса?

Мега фен
    Но какво друго е необходимо освен повече хаос, за да се чувстваш спокоен в хаоса?
    Баси простотията. А не ти ли е нужна повече ракия за да се чувстваш трезвен.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Баси простотията. А не ти ли е нужна повече ракия за да се чувстваш трезвен.
    А един алкохолик не носи ли повече на алкохол от тоя дето никога не е близвал?

Мега фен
    А един алкохолик не носи ли повече на алкохол от тоя дето никога не е близвал?
    А така не е ли по-зависим, несвободен и по-близо до смъртта. Ако в това се изразява твоята философия на живот е мното жалко. Това, което ти наричаш живот и летеж, всъщност е все по-голямо затъване и приближаване до смъртта с по-голяма скорост. Въпреки, че пак чувстваш лъжлива свобода и безтегловност, но това не е летеж на свободата, а полет в бездната, точно преди да се размажеш.
    Последно редактирано от defender : 04-29-2019 на 11:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си