.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    След дълъг анализ - попа май си пада по педалски секс на който си умира да воайорства. Но можеше направо да си го кажеш, нямаше нужда да замесваш мене и докторчето. за да се прикриеш. Ама ей на, пак лъсна, като месечина - "защото няма нещо тайно, което да не стане явно" (Марк 4).

Защо прибягваш към ad hominem? Нямаш аргументи ли?
    По всичко личи, че се харесвате. Само че се сваляте като първокласници защото ви е срам да признаете дори пред себе си чувствата си.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Защо прибягваш към ad hominem? Нямаш аргументи ли?
    По всичко личи, че се харесвате. Само че се сваляте като първокласници защото ви е срам да признаете дори пред себе си чувствата си.
    Колкото и да ми е кофти да си го призная, доктора е духовно обогатен човек и то не само на теория (и папагалстване), но и е практически изживяно. Оттук нататък сексуалния подтекст, който влагаш си е изцяло твоя фантазия и проекция. Не мога да коментирам. Но ако думата "харесам", винаги я свързваш само с хомосексуален подтекст е много жалко.

По тая логика да те питам, ти харесваш ли Христос?
    И сега, ако ти ми отговориш с "да", а аз от този отговор направя твоята асоциация, то няма ли да ме сметнеш за много тъп.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2019 на 22:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си