.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Да но твоите притеснения въобще не притесняват мен : )

Не съм първият тук, който ще ти каже, че не си коректен в начина, по който общуваш : ) Но пък сигурно ще съм първият тук, който ще ти каже, че проблемите на характера, които ти сега имаш, ги е имал всеки, който на по-късен етап допринася много за добруването на обществото.

Всичко зависи от това дали с годините и опита ще подсилиш добродетелите си, или сегашният ти начин на общуване ще стане още по-неуспешен. Естествено, стискам палци за първото.

Имаш нужда от време. Но пък, времето е на моя страна. Така че, когато времето тества моята искреност, и когато времето подложи на изпитание характера ти, ще си говорим на съвсем друг език. Аз, дотогава, ще се занимавам с много неща. Съветвам теб, да се занимаваш със себе си.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Да но твоите притеснения въобще не притесняват мен : )
    Няма нужда да те притесняват, защото ако съм те разкрил, няма да разчиташ на мен така или иначе.

Не съм първият тук, който ще ти каже, че не си коректен в начина, по който общуваш : )
    Че защо да не съм коректен? Нямам задължението да съм съгласен с никого или пък да му спестявам нещо, което ме притеснява, дразни, не харесвам или дори в случаи не навиждам. Поне във форума. На живо е друго естествено. Тогава разбира се, че имам цедка на устата и се старая да съм политически коректен с всеки. За мен интернет е форма на забавление. С наивни, глупави или въобще хора, които мога да подложа на някакъв shaming тормоз съм безкомпромисен и може би това си видял тук от мен, но това далеч не значи, че съм точно такъв. Тук просто съм се отприщил, но словом не смятам, че вредя на никого. В безкомпромистните си коментари всъщност давам много повече от колкото тези, които лично сами са заблудени, но в заблудата си са самоуверени да заблудят и други.

Но пък сигурно ще съм първият тук, който ще ти каже, че проблемите на характера, които ти сега имаш, ги е имал всеки, който на по-късен етап допринася много за добруването на обществото.
    Аз и сега добрувам в обществото. Ти от къде знаеш какъв съм? Гледал си fight club, нали? Та аз съм нещо като Едуърт Нортън на живо и Брад Пит тук.

Всичко зависи от това дали с годините и опита ще подсилиш добродетелите си, или сегашният ти начин на общуване ще стане още по-неуспешен. Естествено, стискам палци за първото.
    Благодаря за тези пожелания. За да не кажеш, че съм лош характер, ще ти го докажа и с моето пожелание към теб, а именно годините ти опит да се удвоят, утроят и учетворят...

Имаш нужда от време. Но пък, времето е на моя страна. Така че, когато времето тества моята искреност, и когато времето подложи на изпитание характера ти, ще си говорим на съвсем друг език. Аз, дотогава, ще се занимавам с много неща. Съветвам теб, да се занимаваш със себе си.
    Всички се занимаваме със себе си в този живот.

О, да. Боен клуб беше един от добрите романи. Които прочетох : )

Направи го и ти - https://chitanka.info/book/8294-boen-klub

Между другото, нека използвам случая,
    да направя и реклама на Читанката - сайт на свободните преводачи, които винаги съм подкрепял морално и косвено чрез собствената си дейност.

Можете и вие да бъдете съпричастни, като се запознаете с проблема - https://chitanka.info/operation-mindcrime.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си