- Форум
 - По малко от всичко
 - Пълнолетник
 - Упътване към ИЗХОДА

Ахахахахаха,
Братле, ти си на някакви много тежки наркотици.
Първо, Есето ти изобщо не адресира коментара ми към теб. Изложението ти беше един голям ад хоминем, с който кажи речи ме обрисува като невеж(в противен случаи защо цялото ти изложение се върти около това?) и напълно игнорира казаното от мен, като го приписа на защитаване на интересите на някаква измислена форумна общност, която нито не съществува тук, нито пък бих се причилслил някога към нея, още по-малко пък да защитавам интересите и. Изобщо не знам за каква общност говориш - тука има само тролове и шитпостъри.![]()
Всъщност нямам нищо против пребиваването ти тук и доста от идеите ти даже споделям. Нямам нищо против дори "мисията" с която твърдиш че си дошъл тук, ако естествено я беше поднесъл по един скромен и нелицемерен начин, в което всъщност беше и основата на "критиката" ми. Слагам го в кавички, понеже ако това е филма в които си избрал да участваш, това е океи с мен. Но е просто смешно, предвид че дори и по-неосъзнатите участници във форума веднага те надушиха като LARPing attention whore, да твърдиш че си дошъл да разкриваш някаква истина, от позицията на трансцендирал . Дотук авторитета ти се базира единствено на това че пишеш повече отколкото хората могат и искат да ти отговорят. Естествено ако за всеки твои параграф трябва да изпиша и аз по едно есе, то ще стане материал за цяла книга, така че нямам и намерение да го правя. Още повече, съмнявам се че ще успееш да доловиш нещо от написаното. Виждаш ли, за това знам че LARP-ваш и "мисията" ти във воината за просветление не е нищо повече от един его трип. Понеже ако деиствително искаше да просветлиш и някои да научи нещо от теб, нямаше да идваш тук с претенцията че държиш всичкото познание на света, а тия тука във форума, плебса, трябва да те почитат едва ли не като Бог. Вместо това щеше първо да събудиш интереса им със скрита и интересна информация, без да се натрапваш с претенции за абсолютен авторитет. Така хората сами щяха да те издигнат като авторитет, понеже получаването на авторитет не се изисква, а винаги се дава на доброволни начала, за които го заслужава естествено.
Но ти съвсем не се различаваш толкова от плебса, които уж си дошъл да просветляваш( то и самата идея да просветляваш плебса си е плебеиска), и за да проверя всичко това, съвсем преднамерено ти казах нещата в прав текст, а ти дори не си си направил труда да вникнеш в него и навярно с четене по диагоналната схема, игнорира почти всичко и съвсем първосигнално го обобщи като "обвинение"Аз не обвинявам, нито съдя, защото моделът ми за света и човека е морално релативистки, и не разглеждам света през очите на доброто и злото. Естествено всеки може да разбира коментарите ми както иска, и наи-вече доколкото му позволява вътрешното ниво. Но интересно е че го разбра точно като обвинение, с цел навярно да му придадеш някакъв интер-персонален характер, и после да го отпишеш като проява на моето защитаващо се индивидуално его, бранещо смело интересите на форумния мравуняк
Уви, умът вижда само това, което може да оприличи на нещо вече познато, така че не се изненадвам, че го прие като обвинение. Аз по-скоро го насочих да бъде казване на истината и евентуално да бъде разбрано като съвет, за които е достатъчно широкоскроен да си извлече поука. Знаеш ли, напомняш ми точно на Алекс Джоунс
Не само заради сатанинските глупости и изсмукани от пръстите "достъпни, доказуеми и проверими истини, споделени по открит начин.", но и наи-вече заради монологичната форма на комуникация, в която изобщо не слуша и комуникира със събеседниците си, а просто излива менталното си съдържание при всяка удобна възможност
![]()
Последно редактирано от Knispel666 : 10-23-2019 на 08:56