.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ти явно ебаси амбицията да ме стъпчеш.
    Напротив. Имах амбицията да водим съвсем нормален диалог. Може да се върнеш назад към първото ми мнение с въпрос към теб и да ми посочиш къде долкова сбърках, за да получа такова несереиозно отношение от теб.
    https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post11617304

Много ми харесва как ескалира обаче. Първо с този тон:
    Университетите всъщност са два - бакалавър в единия, магистър в другия.
    И после изведнъж разгневен цитираш същото ми мнение наново и с още по-крещящ тон коментираш, така сякаш си се препрочел мнението ми и си решил, че всъщност трябва да се разгневиш още повече, защото твоите постижения от два университета са подценени от някой си там рандом тип в нета (о, Боже, как смея само!), че се връщаш не да редактираш, а направо да пуснеш нов гневен пост "Ама как така? Аз две дипломи за вишУ имам! Ще му дам да се разбере на тоя! Модератори ще му пратя!"

Защо ве, затова, че вярвам в Бог ли ве.

Що сега това твое мнение не го самодокладваш на модераторите или всичко в него е наред?
    Иначе ходиш там да им мрънкаш.
    Човек, какво ти става? Усещаш ли, че такива реакции най-малкото вероятно създадат негативната асоциация у четящите ги, че инидивдът, който ги публикува може би има нужда от малко по-специална помощ?

Доста нездрави нерви имаш. В едни мнения наскоро се закандваше да биеш доктора. Така като гледам с ескалацията на постовете ти, май вече искаш и мен да скочиш да ме биеш. Това вече е смешно! И нищо лично нямам към теб, да беше преценил по-добре в каква тема се забъркваш и с кого ще си пишеш в нея!
    Последно редактирано от TrollFactory : 10-09-2019 на 14:34

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    ..
    Хехе, нон-стоп ми се стоварват на главата някакви психопортрети от някакъв човек. Психотормоз ли, какво?

Аз съм това, което съм, а ти какъв си дето само се опитваш да ми "сереш" върху главата, нормален ли си, нервиран ли, какъв си, не знам.

Приеми че съм такъв, ако правя нещо лошо, да ме баннат.
    Не може всички да сме интелигентни, като тебе.
    Последно редактирано от defender : 10-09-2019 на 14:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си