.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Hybrid View

Апф.. =p Чакайте да изправя няколко неистини, от спортсменство, преди да си почна експозето.

Дефендре, разбери братле, че не знаеш нищо за сатанизма и няма как да допринесеш за темата. Стратегията да бъдеш рекламно лице не е успешна. Не можеш да си сложиш фанелка на Макдоналдс и защитавайки собствената си личност, да защитаваш имиджа на Макдоналдс.
    Искам да кажа, че като се правиш на представител на комерсиалното християнство, губиш присъствие, защото се лишаваш от индивидуалност. Отбранявайки собствения си имидж, не отбраняваш интересите на комерсиалното християнство. (А комерсиалното християнство няма нищо общо с истинската работа и без това.)

Фъзи, като си сложиш сатанистка фанелка и като си отбраняваш собствения имидж от заслужените подигравки по никой начин не адресираш темата, която си създала.

По принцип, никой от никаква тема не можеш да "изгониш", защото класическата архитектура на форумната платформа не ти дава такава власт (duh).

Една тема се създава от онзи, който предостави съдържание спрямо заглавието. От три страници никой не е предложил и 20 думи съдържание спрямо заглавието, най-малкото ти Фъзи, така че, на практика, същинската тема няма друг избор, освен да започне след малко с моето експозе.

Понеже аз имам кво да кажа, за щастие на моите читатели () и ще ползвам идеалното заглавие на уж твоята тема.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Апф.. =p Чакайте да изправя няколко неистини, от спортсменство, преди да си почна експозето.
    Йеей ето те! За момент помислих, че избяга, защото взе да ми става скучно!

Фъзи, като си сложиш сатанистка фанелка и като си отбраняваш собствения имидж от заслужените подигравки по никой начин не адресираш темата, която си създала.
    Само дето аз не слагам сатанистки тениски, за твое сведение аз съм чела Лавейската Библия, познавам истински сатанисти и дори веднъж посетих истинска сатанистка църква! Знам и имената на сатанистките секти в България и местата им на основание. Така,че аз съм далеч по-ясно, отколкото можеш да си представиш

Една тема се създава от онзи, който предостави съдържание спрямо заглавието. От три страници никой не е предложил и 20 думи съдържание спрямо заглавието, най-малкото ти Фъзи, така че, на практика, същинската тема няма друг избор, освен да започне след малко с моето експозе.
    С тази твоя пасивна злоба до никъде няма да стигнеш. Опитай се да прочетеш пак какви са ми мненията и тогава си прави, моля реални изводи!

Понеже аз имам кво да кажа, за щастие на моите читатели () и ще ползвам идеалното заглавие на уж твоята тема.
    Читатели? От къде?
    След като ги имаш, моля изброй имената на потребителите, които четат твоите разсъждения!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си