.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    По-добре безразборен, отколкото липсващ
    Така е, твоя безразборен, сексуален живот направо e станал пословичен у форумя.

Пък и аз имам патка, не матка
    Сакън някой да не вземe да си помисли нещо друго.

Що не гръмнеш един коз, ами вместо това се поддаваш на християнския маиндконтрол и програмиране
    Към блаженството и Бога не се ходи с патерици и по-лесния начин на магическото копче на тревата, а изцяло с усилие на волята – може по този път да става бавно, но това е сигурния начин.
    Когато някой ден се изправим пред Божият съд, там трева няма да има докторче за да си залъжиш съвестта или имитираш някакво благодатно състояние и освободеност. Там ще си само ти и Бог и тогава ще почувстваш тежестта на умствените си окови, ако не си ги разрешил тук, но по правилния път. Раят не може да бъде имитиран, това което тук си изживял, като рай чрез тревата, там със същата сила ще се обърна на ад.
    Там марихуаната няма да я има, но демонът на марихуаната ще бъда там.
    Тая женка интересни неща говори, но осъзнатия човек за да е умствено свободен не му е нужна трева, това е трамплин за свобода само за „идиотизирания човек“, а в крайна сметка, това ще се превърне в още една преграда закриваща и пречеща му да види пътя към истинската свобода в Бога.
    Последно редактирано от defender : 10-15-2019 на 11:08

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

Към блаженството и Бога не се ходи с патерици и по-лесния начин на магическото копче на тревата, а изцяло с усилие на волята – може по този път да става бавно, но това е сигурния начин.
    Когато някой ден се изправим пред Божият съд, там трева няма да има докторче за да си залъжиш съвестта или имитираш някакво благодатно състояние и освободеност. Там ще си само ти и Бог и тогава ще почувстваш тежестта на умствените си окови, ако не си ги разрешил тук, но по правилния път. Раят не може да бъде имитиран, това което тук си изживял, като рай чрез тревата, там със същата сила ще се обърна на ад.
    Там марихуаната няма да я има, но демонът на марихуаната ще бъда там.
    Тая женка интересни неща говори, но осъзнатия човек за да е умствено свободен не му е нужна трева, това е трамплин за свобода само за „идиотизирания човек“, а в крайна сметка, това ще се превърне в още една преграда закриваща и пречеща му да види пътя към истинската свобода в Бога.
    Че какъв имитиран раи преживявам? Всичките смислени духовни преживявания, които съм имал с тревата, бяха ужасни, по-страшни от наи-ужасните кошмари, тъкмо защото имах доста нерешени вътрешни проблеми, които в нормално състояние не осъзнавах. Не знам за какви раиски преживявания говориш. Иначе да, на осъзнатия човек не му е нужна трева, но току виж, на теб, като неосъзнат човек, може да ти отвори съзнанието и да катализира едно пробуждане от християнския сън.
    Последно редактирано от Knispel666 : 10-15-2019 на 11:26

Така е, твоя безразборен, сексуален живот направо e станал пословичен у форумя.
    Поне момичетата, които познавам, не ми казват че съм женствен.

Мега фен
    Поне момичетата, които познавам, не ми казват че съм женствен.
    Мда, за човек, като тебе, дето има опасения какъв е, сигурно това ще бъде повод за голяма личностна трагедия.

Мда, за човек, като тебе, дето има опасения какъв е, сигурно това ще бъде повод за голяма личностна трагедия.
    За всеки мъж би било трагедия. Не защото не се вписваш в някакви мъжки стереотипи на мачовщина, а защото означава че ти липсва воля и твърдост в характера. Слаб ти е фарма https://www.vbox7.com/play:270eff3ade

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си