- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Аз пък мисля че се получи добра тема. Не знам какво очаквахте от един прост форум. Така или иначе никои не разполага с вътрешна информация, а то друга по темата няма. Hecu2 написа интересни неща, но явно реши да се изживява като някакъв форумен просветител и да вмъква някакви послания и негови си филми, което малко развали цялата работа.
Фъзи, не знам защо се оплакваш от дългите постове. Никои не ти е виновен че ти е малък attention span-a.Аз предпочитам стени от постове, вместо някакви тролски червеи от кофата като ghostuser дето пишат по две изречения.
Поздравления Трол Фактори за винаги уместната критика. Това което ме притеснява обаче в критиките ти е иронизирането и импликациите че няма конспирация и всичко това са просто филми. Конспирацията си е там, ефектите са видни за всеки с малко мозък - отричане на световния ред може да направи само или глупак или лъжец. Въпросът е доколко глобалните процеси са повлияния от нечии манипулации, и доколко са продукт на просто естествения ход на нещата, и естествено каква е краината цел.
Ами нали и аз това се опитвам да кажа. В 'Православие' TrollFactory поиска темата да е интересна, но калко интересна може да е подобна тема? Тема като всека
друга тема..
Виж сега, аз нямам нищо против да чета дълги мнения, стига да са интересни! А тези на heccu2 не са! Не е моя вината, че не може да си изрази мисълта с половината на думите му, както аз мога, защото съм наясно, че не всички имат времето и нервите да четат.
[QUOTE=defender;11617528]Сатанистите празнуват ли хелуин?
Последно редактирано от Rengur : 10-17-2019 на 14:09 Причина: Спазвайте добрия тон!
На мен ми бяха интересни, но само като информация. Претенциите за компетентност, както и утвърждаването на лични истини и позиции като абсолютни и единствените правилни ми доиде в повече. Мисля че се издразни, защото hecu2 написа толкова много глупости, но в такъв голям обем, че на никои да не му е занимава да ги дроби и нищи една по една, с което автоматично отърва повечето основателна критика.
Аз няма да разчитам на друг потребител, за да си набавям информация за това което ме интересува. Плюс това постовете съдържаха някои ненужни и злобни забележки, също така призна, че това го прави за внимание и за да провокира. Тоест имаме на лице един голям attention w**re.
Последно редактирано от ghostuser001 : 10-17-2019 на 18:56