.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Hybrid View

Голям фен Аватара на Knispel666
    Аз пък мисля че се получи добра тема. Не знам какво очаквахте от един прост форум. Така или иначе никои не разполага с вътрешна информация, а то друга по темата няма. Hecu2 написа интересни неща, но явно реши да се изживява като някакъв форумен просветител и да вмъква някакви послания и негови си филми, което малко развали цялата работа.

Фъзи, не знам защо се оплакваш от дългите постове. Никои не ти е виновен че ти е малък attention span-a. Аз предпочитам стени от постове, вместо някакви тролски червеи от кофата като ghostuser дето пишат по две изречения.

Поздравления Трол Фактори за винаги уместната критика. Това което ме притеснява обаче в критиките ти е иронизирането и импликациите че няма конспирация и всичко това са просто филми. Конспирацията си е там, ефектите са видни за всеки с малко мозък - отричане на световния ред може да направи само или глупак или лъжец. Въпросът е доколко глобалните процеси са повлияния от нечии манипулации, и доколко са продукт на просто естествения ход на нещата, и естествено каква е краината цел.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Аз пък мисля че се получи добра тема. Не знам какво очаквахте от един прост форум. Така или иначе никои не разполага с вътрешна информация, а то друга по темата няма.
    Ами нали и аз това се опитвам да кажа. В 'Православие' TrollFactory поиска темата да е интересна, но калко интересна може да е подобна тема? Тема като всека
    друга тема..

Фъзи, не знам защо се оплакваш от дългите постове. Никои не ти е виновен че ти е малък attention span-a. Аз предпочитам стени от постове, вместо някакви тролски червеи от кофата като ghostuser дето пишат по две изречения.
    Виж сега, аз нямам нищо против да чета дълги мнения, стига да са интересни! А тези на heccu2 не са! Не е моя вината, че не може да си изрази мисълта с половината на думите му, както аз мога, защото съм наясно, че не всички имат времето и нервите да четат.

[QUOTE=defender;11617528]Сатанистите празнуват ли хелуин?
    Последно редактирано от Rengur : 10-17-2019 на 14:09 Причина: Спазвайте добрия тон!

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението

Виж сега, аз нямам нищо против да чета дълги мнения, стига да са интересни! А тези на heccu2 не са!
    На мен ми бяха интересни, но само като информация. Претенциите за компетентност, както и утвърждаването на лични истини и позиции като абсолютни и единствените правилни ми доиде в повече. Мисля че се издразни, защото hecu2 написа толкова много глупости, но в такъв голям обем, че на никои да не му е занимава да ги дроби и нищи една по една, с което автоматично отърва повечето основателна критика.

anonymous1043668
    Guest
    На мен ми бяха интересни, но само като информация. Претенциите за компетентност, както и утвърждаването на лични истини и позиции като абсолютни и единствените правилни ми доиде в повече. Мисля че се издразни, защото hecu2 написа толкова много глупости, но в такъв голям обем, че на никои да не му е занимава да ги дроби и нищи една по една, с което автоматично отърва повечето основателна критика.
    Аз няма да разчитам на друг потребител, за да си набавям информация за това което ме интересува. Плюс това постовете съдържаха някои ненужни и злобни забележки, също така призна, че това го прави за внимание и за да провокира. Тоест имаме на лице един голям attention w**re.

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Плюс това постовете съдържаха някои ненужни и злобни забележки, също така призна, че това го прави за внимание и за да провокира. Тоест имаме на лице един голям attention w**re.

Fair enough.

Това с признанията че провокира съм го изпуснал, но attention whore определено е

...
    Аз предпочитам стени от постове, вместо някакви тролски червеи от кофата като ghostuser дето пишат по две изречения...
    Брей, оприличиха ме на тролски червей.
    В интерес на истината и аз съм способен да пиша дълги коментари, ама: първо ме мързи да съм толкова подробен; второ не ми се губи излишно време в празнословие. То да е продуктивна дискусия, а то..
    Последно редактирано от ghostuser001 : 10-17-2019 на 18:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си