.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението

Fair enough.

Това с признанията че провокира съм го изпуснал, но attention whore определено е
    Ами признанието беше в друга тема нека да ти го намеря..
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Добре де, признавам си. Помислих, че си заслужава човек да те провокира
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ма то не ми е до поста, поста беше малоумен, но просто различен аршин.
    Аз горе-долу ти казах.

Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    у форума за твоите "майтапи" щеше да отнесеш поне 1 седмица бан.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    Аз горе-долу ти казах.
    Мда, ти хем ми казваш, че си искала да гори половината форум и затова нямало как да си модератор, хем после се изказваш, с модераторска компетентност, кое било за бан и кое не. Доообре.

Няма проблем да ми изтрие поста, просто да напише защо - примерно да ми беше изтрил само думите в поста (както коригира твоя пост) и на тяхно място да беше написал защо ги е изтрил, а то какво се случи, целия пост изтрит и нищо. НалЕ.
    Последно редактирано от defender : 10-17-2019 на 16:01

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мда, ти хем ми казваш, че си искала да гори половината форум и затова нямало как да си модератор, хем после се изказваш, с модераторска компетентност, кое било за бан и кое не. Доообре.

Няма проблем да ми изтрие поста, просто да напише защо - примерно да ми беше изтрил само думите в поста (както коригира твоя пост) и на тяхно място да беше написал защо ги е изтрил, а то какво се случи, целия пост изтрит и нищо. НалЕ.
    Това,че искам форума да гори, не значи че си позволявам свободия като тебе с изкази и както виждаш цензурирам някои думи. Защото дори и да направя опит да "подпаля" форума, първо ще ми изтрият повечето мнения и ще ми дадат бан за винаги. Няма смисъл.

А това, че не ти харесва, че са ти изтрили поста - отиди и подай сигнал, вместо да мрънкаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си