- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тема за Дискусии и Разногласия
Говориш все едно имаш някакъв досег с света на наркотиците и знаеш какво се случва в него. Смъртно наказание за употреба на нещо което расте естествено в природата и се използва от хиляди години... ти нормална ли си? Проблемът, както съм казвал и преди, не е в наркотиците, а в липсата на култура на употребяване на въпросните наркотици. Наркотиците са просто средство - а средство към какво, това определя всеки за себе си, или поне така трябва да бъде. Само дето има твърде много хора дето не определят нищо за себе си, а го определят други вместо тях. Стоите си в къщи и гледате децата ви да се клатят на примитивни негърски и цигански ритми, които вмъкват употребата на наркотици в промотирането на дегенератския си лайфстайл, естествено под егидата на еврейските си продуценти, а после някои пишлегар като удари 2 линии и предизвика катастрофа, наркотиците са ви виновни. Еми не са - виновна е културата в която живее, системата която го е възпитала в това. Навярно нямаше и да кара като идиот, ако имаше грам себеосъзнаване за собствените си възможности, но как да стане това, когато филмарщината и отношението "Вижте ме аз съм най-големия" е основния мотив в пропагандата, коята залива всички форми на медии, и всичко това с подкрепа на държавно, политическо, правно и всякакакво равнище. Ако не беше целия куул фактор около това че са забранени, навярно младежите нямаше да посягат толкова към наркотиците, а вместо това щяха да се използват по предназначение. Като мен примерно - цял семестър не влизам в лекции по даден предмет, цялата нощ преди изпита чертая линии и уча и на сутринта си взимам изпита без проблем.![]()
Последно редактирано от Knispel666 : 04-21-2020 на 15:40